Näin ensimmäisessä blogissani ajattelin kirjoittaa siitä, miten minusta tuli ankkafani.

Näin ensimmäisessä blogissani ajattelin kirjoittaa siitä, miten minusta tuli ankkafani.

Heti synnyttyäni minulle tilattiin Aku Ankka. En minä tietenkään silloin vielä niistä paljoa välittänyt, kun en osannut edes vielä lukeakaan. Katselin tosin mielelläni kuvia ja selailin muuten vain.

Opittuani koulussa lukemaan rupesin pureutumaan tarkemmin lehden sisältöön ja totesin sen mielenkiintoiseksi. Aloin myös lukea läpi vanhempia lehtiä, joita en pienempänä osannut arvostaa. Hyppäsin yli oikeastaan vain Mikki- ja Don Rosan tarinat. Hieman vanhempana alkoi lukeminen jo loppua ja halusin lisää, joten aloin lukea myös Mikki- ja Rosa-tarinoita. Ensimmäisinä mainittuja pidin aika tylsinä, mutta Rosasta aloin pitää tarina tarinalta enemmän. Ja pian löysin itseni jonottamasta kahden ja puolen tunnin verran kyseisen henkilön nimikirjoitusta.

Ensimmäinen Taskarini oli nro 101 eli Maailman rikkain ankka. Ihastuin tähän täysin ja tietysti halusin heti toisen… ja toisen… ja toisen… nykyään Taskareita löytyykin hyllystäni jo yli 30, erikoisnumeroita yli 10 ja Mini-Taskareita täysi 17!

Kommentit (10)

Vierailija

Aika jännä että hyppäsit donin tarinoiden yli : D

-CÐ ??rjœ?þþ? þæµæ?-

Vierailija

Jaa-a, taisi siinä vuoron odottelussa muistaakseni sellainen puoli vuotta mennä, en muista ihan tarkkaan.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011