En kovin hyvin muista ankkaharrastukseni alkuja, mutta yritetään.

Akkari

 Isoveljeni tilasi Aku Ankkaa jo ennen minun syntymääni. Sain nauttia vanhoista Aku Ankka -lehdistä, vaikken silloin osannutkaan lukea. Kuvia oli mukava ihailla. Kun opin ykkösluokalla lukemaan, pääsin kunnolla Akkarin pariin. Kuvittelin tuolloin erilaisia ääniä hahmoille. Kuvista oli myös hauska etsiä yksityiskohtia, varsinkin Don Rosan sarjoista.

Joka keskiviikko sitten odottelin innolla uutta Aku Ankka -lehteä. Isoveljeni sen tosin joskus rohmusi itselleen, kun en osannut juurikaan pitää puoliani. Piirtäjien nimiä en paljon tutkinut, mutta vähitellen nimiä jäi mieleen, kuten Vicar ja Carl Barks. Joitakin tarinoita ja Akkarin kansia on myös jäänyt muistiin. Yhden tarinan nimen muistan erittäin hyvin, ja sen nimi oli Kilpapurjehdus Etelämerelle. Lempitarinoitani ;)

Taskarit

Aku Ankan Taskukirjoja en juurikaan keräillyt. Vain syntymäpäivilläni sain jonkun Taskarin, tosin niitä en yleensä edes jaksanut lukea kokonaan. Ainoastaan pari tarinaa luin ja jätin homman siihen. Ensimmäinen taskarini oli Roope-sedän rahanippu. Kumma kyllä, luin kyseisen taskarin kaikki tarinat. Taskukirjoja yhteensä minulta löytyy noin 250.

Kommentit (12)

Vierailija

Jälleen LäPältä aivan loistavasti perusteltu kommentti. Mielenkiintoinen ja mukava blogi! En malta odottaa seuraavaa blogiasi!

Vierailija

Kiva lyhyt blogi. ei tuo pitkää vaatinutkaan,jännä kyllä, kyselisin kun viimeksi alkukesästä kysyin bloggaus vuoroa, mutta kysyn nyt olenko listalla?

cxv
Liittynyt18.6.2012

Kiitos, kiva että tykkäätte :) Seuraavasta blogista en sitten tiedä, yritän keksiä jotain uutta.

Foorumin tylsin mies.

Vierailija

Sinähän kerrot aivan uskomattomia juttuja! Jos jossain täällä olisi tykkäysnappi, niin painaisin siitä ehdottomasti!

Vierailija

Hieno blogiteksti. Kerroit mukavan selvästi asiasi ja aihe oli mielenkiintoinen. Kiva kun kerroit, ettet jaksanut alussa lukea taskareita kokonaan. Mukavia yksityiskohtia on aina hauska havaita teksteissä. Hyvä myös, että sait tiivistettyä asiat lyhyeksi pätkäksi ja silti se kertoi kaiken tarpeellisen. :)

Vierailija

Minusta blogi oli oikein hyvä. Sait tiivistettyä olennaiset asiat ja teksti oli silti mielenkiintoista luettavaa. Sen myös jaksoi lukea kokonaan, mikä oli oikein hyvä. Oikein hieno blogi cxv, hienoa.

-Scrooge McD, The richest duck in the World and King of the Klondike-

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011