Saatte nyt nauttia minun, eli XRoken blogeista seuraavat kymmenisen päivää. Kerron taipaleeni Ankka-lehtien maailmassa.

Vuoroni kirjoittaa blogeja tulikin yllättävän äkkiä, sillä muistan kun silloin lumien sulaessa ilmoitin haluavani bloggaajaksi. Saatte siis nyt nauttia minun, eli XRoken blogeista seuraavat kymmenisen päivää.

Kerron nyt siis taipaleeni Ankka-lehtien maailmassa. Ensimmäinen sukeltaminen Ankkoihin ja ylipäätään sarjiksiin oli, kun minulle ja siskolleni tilattiin vuosina 2003 ja 2004 Aku Ankkaa. Tilaaminen kuitenkin lopetettiin, ja jouduin olemaan ilman Akujen lukemista lähes neljä vuotta. Silloin tuli Roope-sedät. Mummoni osti minulle eräänä kesäpäivänä kaupasta Roope-sedän numero 340, ja arvostelin lehden todella hyväksi. Kesällä, kun vietin syntymäpäiviäni, tätini tilasi minulle Ropsun. Tilaus on kestänyt aina tähän päivään asti ja luulen, että vielä monta vuotta tämän päivän jälkeenkin.

Tilauksen alettua aloin haalia sitä ennen tulleita Ropsuja. Ei aikakaan, kun numeron 300 jälkeen ei puuttunut kuin yksi numero. Se oli Ankanpoikien Erikoisnumero, enkä meinannut löytää kyseistä numeroa yhtään mistään. Etsin numeroa kirpputoreilta, kaupoista, antikvariaateista, mutta ei. Ropsu oli kuin jäljettömiin kadonnut. Lopulta päädyin Internettiin. Löysin etsimäni lopulta huutonetistä ja päätin ostaa sen hinnalla millä hyvänsä. Pari viikkoa myöhemmin sain paketissa siistin lehden ja pistin sen hetimmiten hyllyyn. Alussa ollaan.

Nykyisin omistan reilut 230 Roope-Setää ja metsästän niitä kaikkialta, mistä mahdollista.

Kun Ropsujen kerääminen alkoi käydä hankalaksi, päätin siirtyä Teemataskareihin ja Mineihin. Ostin kymmenen Miniä yhdeltä kirpputorilta ja lopetin keräilemisen siihen. Teemat eivät kuitenkaan olleet yhtä helppo nakki. Keräsin niitä noin puoli vuotta, kunnes kyllästyin niihin. Nykyisin omistan 23 teemaa. Taskareihin en vielä ole saanut kunnon innostusta, vaikka uusimmat taskarit ovatkin löytäneet tien hyllyyni. Hyllyni tulee kuitenkin vielä paisumaan, sillä tapanani on lukea jokainen tarina vain kertaalleen, eli joudun ostamaan pinon Akuja aikas useinkin.

Kommentit (13)

Vierailija

Haluatko nimesi lukijabloggaajajonoon, käyttäjä tupu, hupu, lupu ja rupu? Nyt ilmoittautuneet saavat kaksiviikkoisen blogivuoronsa joskus ensi vuoden puolella. Terveisin Kati toimituksesta

Aape
Liittynyt5.7.2010

Minä ainakin haluaisin bloggaajaksi... Luvassa olisi loputtomia jaarituksia Roopen sankarillisuudesta... ;) No, kai minut nyt sentään jonoon kelpuutetaan.

P.S. XRoKelta hieno blogi! olet todella "xx-roope-keräilijä"!

Vierailija

Aape McRonkka1, lisäsin sinut jonoon jo edellisen ilmoittautumisesi perusteella.

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

Minä ainakin haluaisin jonottamaan, vaika siinä kestää kauan. Onko siis kahden viikon ajan lupa tehdä Blogeja? Mahtavaa! Ja mahtava oli myös XRoken selostus Ankkahistoriasta. Hyvä Roke!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Daniel10 on nyt myös listalla! Ja kyllä vain, blogivuoro kestää kaksi viikkoa. Kun vuoro lähestyy, lähetän sähköpostia ja kysyn, onko ajankohta sopiva. Sitten saa myös lisäohjeita! Kati

tupu,hupu,lupu ja rupu
Liittynyt8.2.2011

Joo, kyllä. Haluaisin minäkin nyt kirjoitelle vähäsen blogeja..... Kiitos muuten Kati tuosta ehdotuksesta, tulen varmasti kirjoittamaan omaa blogiani, jos saa vain luvan kirjoitaa sellaisen!

Vierailija

Ensimmäiseksi blogiksesi vallan hyvä, xx-roope-keräilijä! Sitä oli mukava lukea ja pituuskin oli hyvä. Itsekin voisin noita blogeja tehdä, vaikuttavat niin mukaville. En vain tiedä, onko minulla aikaa. No, en tiedä, se jää nähtäväksi.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Ensimmäinen oli ja viimeiseksi jäi. Harmittaa, ettei riittänyt aikaa kirjoittaa enempää blogeja. Insipiraatio olisi riittänyt vaikka viiteen blogiin, mutta kun ei ole aikaa, niin... Toivottavasti tämä kuitenkin tyydytti useimpien bloginälän. Kiitos kommenteista ja onnea muille blogijonoon asettuneille!

Vierailija

Nytten on minun blogin aika tulla ja lähetinkin jo sen tulemaan niin kai se sieltä kohta tulee!

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011