Tässä ensimmäinen lukijablogini, joka käsittelee ankkahistoriaani.

Tutustuin Akkariin aika pienenä, noin 5-vuotiaana. Tunsin jo kaikki hahmot ennen kuin osasin kunnolla lukea. Lempihahmoni on tietysti Aku, mutta muita suosikkeja minulla on aina ollut, kuten Tupu, Hupu ja Lupu. Pidän ankanpoikien luonteesta, sillä he ovat reippaita ja avuliaita.

Kun opin lukemaan, Aku Ankka oli jokapäiväinen luettava, ja on edelleen. Pidän tosi monista sarjoista, kuten Don Rosan, Carl Barksin ja Vicarin sarjat.
Don Rosan sarjoihin ja piirustuksiin ihastuin heti, sillä ne olivat niin yksityiskohtaisia ja tarkkoja. Carl Barksin sarjoissa hienoa on mielestäni se, että ne ovat jännittäviä kuten myös Vicarin tekemät sarjat. Tykkään myös kirjoittaa tarinoita ja piirtää kuvia ankoista.
Liityin pari vuotta sitten Akkarin nettiin, ja aloin olla aktiivinen AA:n netissä.
Nyt olen aktiivinen Akkari-fani.

Kommentit (10)

Magia00
Liittynyt23.2.2012

Kiva, mutta ois saanut olla pidempi. Oli ei-tylsä. Olisit tosin voinut kertoa lisää akkariharrastuksestasi esimmm. Sis esim.

-magialta magiaa-

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

Viestit tulee vierialijana, tai siis tuli kaikilla yhdessä vaiheessa kun sivusto bugitti. Mutta nyt blogiin:

Ihan hyvä, mutta pidempi olisi saanut olla. Muttamutta yllättävän hyvin olit saanut mahtumaan Ankkahistoriasi noin pieneen tekstiin!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

ZeroZeroSeven
Liittynyt3.12.2012
Daniel10

Viestit tulee vierialijana, tai siis tuli kaikilla yhdessä vaiheessa kun sivusto bugitti. Mutta nyt blogiin:

Ihan hyvä, mutta pidempi olisi saanut olla. Muttamutta yllättävän hyvin olit saanut mahtumaan Ankkahistoriasi noin pieneen tekstiin!

Odotappa ku näet mun blogin elo-syyskuun vaihteessa. ;D

KaukoJulma
Liittynyt7.12.2012

Aika kiva.Yleensä en lue blogeja koska ne on liian pitkii ja siks tylsii.Mut mukavan lyhyt ja hyvin sait ankkahistoriaas mahtuu pienee tilaan.Nimi houkutteli aattelin et lopetan kesken kaiken jos on liian pitkä tai ei jaksa kiinnostaa.Mut hyvin kiinnosti vaik useet blogit on liian pitkii tai ei jaksa kiinnostaa. Mut tajusin yhen jutun;mulla on elokuussa blogivuoro ja tää vois olla pieni esimerkki:kerron omasta ankkahistoriastani.Hyvä vinkki ja muutenki hyvä blogi.Kiitos ideasta ja vinkistä!

Tuplis
Liittynyt5.8.2012

Jos minun blogini olisi tuossa, piirtäjäkohdassa mainittaisiin Romano Scarpa, Massimo De Vita, Flemming Andersen, Giorgio Cavazzano, käsikirjoittaja Fausto Vitaliano... todellakin, blogi olisi saanut olla pitempi. Daniel10:n sanoin, todella hyvin sait mahtumaan SUUREN  ankkahistoriasi noin pieneen tekstiin.

Lainaus:

Daniel10:

Viestit tulee vierialijana, tai siis tuli kaikilla yhdessä vaiheessa kun sivusto bugitti.

Ja missäköhän vaiheessa?

Lainaus:

ZeroZeroSeven:

^Mix ihmeessä mun viesti tuli Vierailijana? `-´

ipafani21:

Niin munkin on tullu o.O

:D

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

tuplanolla: Yhdessä vaiheessa. Kyllähän kaikki sen tietävät, kun nämä sivustot sekoilivat silloin. Mutta sinä et näköjään.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011