Tässä kolmannessa ja viimeisessä blogissani kerron tarinoista, jotka ovat minun mielestäni Carl Barksin ikimuistoisimmat tarinat.

Carl Barksin tarinoita on kolme, ja ne tulevat tässä:

Ensimmäinen tarina on Kulmikkaat munat. Aku on töissä museossa, jossa hän pudottaa kiven. Sieltä paljastuukin munan sisältö, ja Aku sekä ankanpojat lähtevät yhdessä etsimään, missä Kulmikkaat munat saattaisivat olla. Mutta mitä tapahtuu kun Aku ja pojat joutuvat Vihoviimeisen Rotankolon laaksoon? Tämä tarina on Barksin tarinoista minun lempitarinani. Suosittelen kaikille jotka pitävät huumorista.

Toinen tarina on Takaisin Klondikeen. Roopella on paljon työhermoiluja, ja hän joutuu ottamaan hermolääkkeitä. Roope lähtee lomalle Klondikeen, ja kertoo tarinassa vanhasta lemmitystään, Kultusta. Mutta sitten alkaa tapahtua säpinää, kun eräässä mökissä onkin hieman pahantuulinen ja salaperäinen eukko. Suosittelen tätä tarinaa kaikille, jotka pitävät koskettavista tarinoista.

Kolmas tarina on Maailman rikkain mies. Junttapurin maharadža on saapunut kaupunkiin. Roope ja maharadža kilpailevat siitä, kumpi on maailman rikkain. Mutta kumpi lopulta voittaa? Tarinassa on erittäin paljon huumoria, suosittelen tätä kaikille!

Jos nämä tarinat kiinnostivat, voit lukea kaikki loppuun kirjasta Carl Barksin parhaat! Se on todella hyvä kirja.

Kommentit (7)

cxv
Liittynyt18.6.2012

Ihan hyvähän tämä on, muttei ollut parhaimpiasi blogeja. Blogejasi oli ilo lukea :). Hyviä olivat kaikki...

Foorumin tylsin mies.

HENRI K J L
Liittynyt29.11.2009

Ihan hyvä blogi, vaikka olikin reilusti kahta ensimmäistä huonompia. Kiitos että näistä blogeista, ja toivottavasti saan ensiviikolla lukea yhtä maittavaa tekstiä Wondyltä!

Vierailija

Aw, Kulmikkaat munat, niin hyvä sarja! Onhan niitä hyviä Carl Barksin sarjoja tosiaan paljon. Kaikkien hyvien ja legendaaristen Barksin sarjojen luetteleminen olisi vaikeaa.

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

Tiedän, oli älytön kire tehdä tät, mutta toivottavasti blogi on sentään teille lukemisen arvoinen. Wondyä odotellessa!:D

-VH

Vince
Liittynyt18.6.2012

Hieno blogi, Veli Huilu, kerroit näkemyksistäsi selkokielellä ja rehellisesti. mainitsemasi tarinat ovat tosiaan hyviä ja suositeltvia. Teit hyvää työtä. :)

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011