Ensimmäinen blogitekstini oli poikkeuksellisesti Taskari-aiheinen, kun useimmat aloittavat sen kertomalla Ankka-historiastaan. Nyt kuitenkin voisin tästäkin vähän kertoa.

Oikeastaan olen aktiivisesti lukenut Ankkaa sellaiset kaksi vuotta, mutta kyllähän aiemminkin olen Ankan "tavannut". Elikkä. Meille on tullut Akkaria 2002–2003 ja 2011– (ja monta kertaa iskälle jä äidille joskus silloin 80-luvulla). Joskus muistan nähneeni hyllyn päällä Akkareita, ja ensivaikutelma oli mitä luultavimmin "onpa kiintoisaa" -tyylistä.

Suunnilleen vuonna 2008 varastosta löytyi Roope-setiä, joita aloimme pikkusiskon kanssa tutkimaan. Emme tosin paljon välittäneet, mikä lehti oli kyseessä, mutta hauskaahan se oli. Vasta pari vuotta sitten (n. vuonna 2010) aloin kunnolla lukemaan lehtiä. Lueskelin paljon Aku Ankkoja, Taskareita, Roope-setiä ja paljon muuta sellaista.

Ja olipa kerran loppukesä vuonna 2011... halusin Aku Ankan tulevan meille kotiin. Niinpä sanoin monta viikkoa: "Koska tilataan Aku Ankka?". Ja eihän tuota kauan olisi jaksanut! Sitten meille alkoi tulla Aku Ankka numerosta 36/2011. Ja eikä aikaakaan, kun tulin Ankkamestari -kilpailun johdattamana tänne, mutta en oikein ymmärtänyt, miten Ankkamestari toimi. Kun vihdoin tajusin idean, oli Ankkamestari mennyt jo kauas aikaa taaksepäin. Nytpä sitten odottelemaan Ankkamestari 2021:ä.

Siinä oli Aku Ankka -historiankirjani koostemuodossa (sillä tätähän voisi jatkaa vaikka kuinka paljon).

Kommentit (6)

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

Tällä kertaa blogisi oli huonompi kuin viimekerralla. Viimeblogistasi arvosanaksi tuli ysi, tästä voisi antaa kasin. Kirjoitusvirheitä oli edelleen, ja muutenkin ankkahistoriasi oli ihan normaali ankkafanin ankkahistoria, joita on tullut luettua vaikka kuinka monta kertaa. Vaikka mitäpä sille mahtaa mistä on kiinnostunut milloinkin ja millä tavalla.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Eliteist
Liittynyt14.9.2011
turhamies15

P-pystyykö itse tehdä blogin???

Kyllä, jos varaa ajan toimitukselta.

 

okei...

TouhuAku6
Liittynyt28.11.2012

Jos varaat vuoron.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011