Teen nyt niin kuin muutkin ja kerron ensimmäiseksi miten päädyin lukemaan Aku Ankkaa ja miksi sekä muutaman asian itsestäni.

Olen 16-vuotias ja luen mielelläni kirjoja ja sarjakuvia. Lempihahmoni Aku Ankasta ovat Mikki Hiiri ja Roope Ankka. Suosikkipiirtäjiini kuuluvat mm. Don Rosa ja Carl Barks.

Ensimmäisen kerran törmäsin Ankkoihin (sekä muihin hahmoihin) ihan pienenä Disneyn animaatioiden kautta. Paras esimerkki niistä taitaa olla Ankronikka. Ensimmäiset Aku Ankkani minä vain tutkin läpi ja katselin kuvia, koska en osannut vielä silloin lukea. Heti kun opin lukemaan ensimmäisellä luokalla pääsin vihdoin ja viimein lukemaan itse lehteä. Harmillista vain on se, etten muista mikä lehti se oli ja mitä se sisälsi. Sen sijaan muistan hyvin mikä on ensimmäinen Aku Ankan Taskukirjani. Se on numero 265: Isojalan jäljillä.

Luen Aku Ankkaa sen takia, koska se on hauska. Nauran useasti sen sarjakuvia lukiessa lehden hyvän huumorin ansiosta. Kerran nauroin kaverini kanssa koulussa yhtä sarjakuvaa, jossa Hannu Hanhi saa oman ravintolan ja hänen ruoantekoyrityksensä menevät täydellisesti pieleen. Eniten meitä huvitti kohta, jossa uuni räjähtää liian korkean lämpötilan takia. Uskoakseni juuri lehden huumori tekee Aku Ankasta niin suositun lehden. Odottelenkin sen takia aina innolla keskiviikkoa.

Kommentit (4)

cxv
Liittynyt18.6.2012

Hieno blogi!Tuo samainen Taskari on minunkin ensimmäisiä... ;D

Foorumin tylsin mies.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011