Aloitan ensimmäisen lukijablogini kertomalla, miten aloin lukea Aku Ankkaa.

Kiinnostukseni Aku Ankkaa kohtaan alkoi siitä, kun löysin vanhan Aku Ankka -lehden noin 7-8 vuoden ikäisenä ja aloin lukea sitä. Kun olin lukenut lehden, aloin etsiä lisää Aku Ankka -lehtiä ja luin niitä aina vain uudestaan. Siitä se lukeminen sitten alkoi. Yleensä kaverinikin lukevat Aku Ankkaa ja kyselevät, olenko lukenut/tykännyt jostain tarinasta. Harrastuksiini kuuluu Aku Ankkojen keräilyä, Akujen piirtelyä ja niiden lukemista.
 
Kaikkia keskiviikkoja odotan yhtä innolla ja uteliaisuudella – mitä uusi akkari tuokaan tullessaan? Suosikkipiirtäjiäni Aku Ankassa ovat Don Rosa, Giorgio Cavazzano ja Lara Molinari.  Lempitarinani on White Agony Creekin vanki. Ensimmäinen Ankka-julkaisuni oli Roope Ankan elämä ja teot 1.

Kommentit (15)

Fort Tripla
Liittynyt5.4.2010

Kuka on määritellyt blogin hyvyyden tarkasti? Täällä sen huomaa olevan suunnilleen näin, ensin tulee pituus, sitten vasta asia. Mielestäni blogin hyvyyttä ei mitata viivoittimella, jos blogin asiaa ei riitä tarpeeksi pitkästi, on parempi lopettaa blogi kuin jatkaa tyhjää jäärittelua. Mielestäni pokottimen blogi on hyvä, asiapitoinen eikä turhaa jaarittelua kuten monissa muissa.

djlordi
Liittynyt18.6.2012

Ei oo totta... Onko pakko tulla valittamaan pituudesta? Tärkeintä ei ole pituus, vaan se että blogikirjoituksessa on järkevää asiaa. Ja ihmettelen myös sitä, minkä takia suurin osa kommentoi näissä lukijablogeissa vain blogin laatua, eivätkä muuten kommentoi blogin sisältöä. Ettehän te varmaan toimituksen blogissakaan kommentoi tekstin laatua, vaan sitä sisältöä.

Vierailija

Mitä te vauhkoatte? Blogi-kirjoituksessa voisi olla vaikka vain yksi sana ja olisi niinkin hyvä, kunhan se vaan olisi ytimekäs ja koskettaisi meitä. Minusta tuo oli todella hyvä ensimmäiseksi kirjoitukseksi.

Muuten, mistä voi hakea blogi-kirjoittajaksi? :D

Vierailija

Veli Huilutus pitää sitten huolen, että omassa blogissaan on vähintään ne 100 000 sanaa! Tämä blogi on just hyvä tälläisenään. Ei turhaa paskanjauhantaa vaan pelkkää asiaa.

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

Joo hei oikeesti! Anteeksi tein tyhmästi, sori... En tiedä mitä ajattelin..Voisitteko antaa minulle anteeksi, että käyttäydyin tyhmästi?

djlordi
Liittynyt18.6.2012

No ei tuo nyt niin vakavaa ollut että keneltäkään tarvitsisi anteeksi pyydellä. Jatkakaa vaan samaan malliin :)

Vierailija

Hoi Toimitus,

voisitteko lisätä minut lukijablogin listalle?

Varmaan joudun häntäpäähän kun en ilmoittanut silloinkun Akuhullun vuoro oli.. No saa nähdä.

Vierailija

Hei! Pokottimen blogi oli tosiaan juuri sopivan pituinen. Blogille ei ole asetettu mitään pituusrajoja, ja sitä paitsi pokottimella on vielä rutkasti aikaa kertoilla lisää seuraavissa blogeissaan. Lisäsin nimimerkin Akutykkääiineksestä bloggaajalistaan, tahtoiko Viitatar2 jonoon myös? Ja hei, pyyntö kaikille: lukekaa sähköpostejanne! Tarjoan vuoroa sähköpostilla siihen osoitteeseen, jolla olette sivujen käyttäjäksi rekisteröityneet. Tosi monet eivät sitten kuitenkaan vastaa viesteihini mitään... Nyt odotan vuoronvahvistusviestiä mm. Ropsu Ankalta! Terveisin Kati

Paapoja
Liittynyt17.12.2009

Mielenkiintoinen blogi, pokotin. Sinun taipaleesi Aku Ankan maailmassa on alkanut mielenkiintoisella tavalla, kun olet löytänyt vanhan lehden ja etsinyt lisää. Ja oli kiva, kun kerroit suosikkipiirtäjäsi. Jäin vain kaipaamaan sitä, miksi pidät juuri kyseisistä piirtäjistä... Muuten blogi oli hyvä.

Save me from the dark.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011