Varmaan yleisin syy, miksi tykkäämme Aku Ankasta ja kumppaneista, on hahmojen luonteet.

Varmaan yleisin syy, miksi tykkäämme Aku Ankasta ja kumppaneista, on hahmojen luonteet. Sillä jos kaikilla hahmoilla olisi aivan samat ominaisuudet ja luonteet, olisi tarinoiden lukeminen varmasti hyvin tylsää. Siksi on tärkeää, että jokaisella on omat luonteet.

Esimerkiksi Aku on luonteeltaan hyvin kiivas, pelkuri, ärhäkkä, laiska ja monia muita. Vaikka Aku onkin useasti hyvin kiivas, on hänellä myös todella hyvä itseluottamus. Sen takia hän ei luovuta helposti, vaan jaksaa taistella haluamansa asian puolesta. Yleensä hänen kiivautensa, kilpailuhimonsa ja epäonnensa koituvat hänen harmiksensa, mutta ainakin minun mielestäni juuri hänen epäonnistumisistaan ja kilpailuistaan on aina kiva lukea.

Kun taas Hannun jatkuvista onnistumisista on aika tylsä lukea, kun hän saa kaiken onnensa ansiosta eikä oman työnsä tuloksena. Yleensä kuitenkin Hannu tuo ihan kivan lisäsäväyksen joihinkin Aku-tarinoihin. On myös sellaisiakin Hannu-tarinoita, joita on ihan kiva lueskella.

Kommentit (8)

_wonderlust_
Liittynyt18.6.2012

Hannun ärsyttävä luonne tosiaan mahdollistaa meheviä tarinoita. Sääli kyllä monissa niissä toistetaan samantyyppistä kaavaa, mutta viihdyttävää luettavaa silti. Hahmojen yleisestä luonteista poikkeavia tarinoita voisi olla enemmänkin.

HENRI K J L
Liittynyt29.11.2009

Hyvä blogi! Minuakin on alkanut joskus v*****aa ne Hannu sarjat, kun Aku häviää lopulta aina. Sellainen sarja olisi kiva jossa kerrankin Aku voittaisi Hannun.

Sohvis
Liittynyt2.7.2009

Hyvä blogi..juuh, olisihan se kiva lukea joskus tarina, missä Aku voittaisi Hannun, mutta epäilenpä että näin tapahtuu..=) Akun tapauksessa kaava on aikalailla sama: Akun itseluottamus saa hänet johonkin asiaan mukaan, hänen kiivautensa auttaa häntä jatkamaan sinnikkäästi eteenpäin ja lopulta hänen epäonnensa lyttää kaiken ja sitten palataankin lähtöruutuun.

Paapoja
Liittynyt17.12.2009

Kiva blogi tämäkin. Ja onhan se Hannun onni välillä hieman ärsyttävää. Ja jos Aku jossain kilpailussa voittaakin Hannun, pääpalkinnon kanssa käy kuitenkin hassusti. Siinäkin, kun Haukion kala OY lähetti kalapallot taivaalle ja Aku sai kaikki paitsi yhden pallon ja Hannu yhden, Tupu, Hupu ja Lupu siirsivät kaikki paitsi yhden Akun arvoista Hannulle. Sitten Aku voitti ja pääsi risteilylle, mutta laiva juuttui jäihin. Hannu puolestaan sai kaloja toiseksi palkinnoski ja taisipa löytää timantti sormuksenkin tms. kalan suusta.

Taisin vähän poiketa blogin kommentoinnista... Mutta hyvä blogi tämäkin. Luin tekstin täydellä mielenkiinnolla. Muistakin hahmoista olisi kyllä voinut kertoa enemmän...

Save me from the dark.

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

Tosi hyvä blogi! Mutta tosiaan olisi kiva lukea sellaisiakin tarinoita joissa hannu häviäisi ja AKu kerrankin ovittaisi. Mutta joitakin sellaisia tarinoita minun mielestäni on

Vierailija

Todellakin. Mielenkiintoinen aihe. Olen samaa mieltä Hannu- jutuista kuin muutkin.

djlordi
Liittynyt18.6.2012

Olen samaa mieltä pokottimen kanssa noista asioista. Monta kertaa on hauskaa, kun Hannu epäonnistuu jossakin, eikä aina ole Akua onnekkaampi.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011