Ajattelin, että voisin olla vähän erilainen ja aloittaa jollain muulla kuin "miten ankkaharrastukseni alkoi", mutta tällä kertaa teen juuri vasten tahtoani... Eli aloitan kirjoittamalla itsestäni ja siitä, mikä innoitti minut Akkarin pariin.

Elikkäs olen 14 wee tyttö Järvenpäästä. No niin, siinä kaikki sitten minusta. AA.fi:ssä minut tunnetaan nimityksillä GG, Glittering Goldie, Goldie, Gigi... jotka viittaavat tietysti yhteen lempihahmoistani eli Kultu Kimallukseen! Tästä hahmosta päästäänkin sitten tarinani juurille.

Meille on aina tullut Akkari, joten kansioita on kertynyt paljon muttei tarpeeksi! Taskareita on tullut ostettua joskus tai saatua lahjaksi, mutta kolmen viime vuoden ajalla olen aktivoitunut, ja nyt niitäkin löytyy hyllystä reilusti yli sata, puhumattakaan Roope-sedistä tai kovakantisista. Keräily alkoi kuitenkin siitä, kun aloin kansioimaan vanhoja lehtiämme ja löysin sieltä numeron, jonka kansikuva jäi mieleeni. Se oli tietenkin Rosan White Agony Creekin vangin kansikuva, jossa Roope ja Kultu poseerasivat yhdessä. Luin sen lehden monta kertaa ja yritin etsiä seuraavaa numeroa, sillä Rosan tarina White Agony Creekin vanki oli jatkis. Tahdoin kovasti nähdä, miten tarina päättyy, mutta en ole vieläkään löytänyt kyseistä lehden numeroa.

Tarinan lopun pääsin lukemaan vasta muutaman vuoden päästä, kun ostin (nykyään lempikirjani) RA:n elämä ja teot 1 & 2. Ajattelin, että loppu olisi aivan erilainen kuin mitä se oli, mutta se olikin mielestäni aika surullinen. Ehkä se onkin se syy, minkä takia tykkään Kultusta & Roopesta ja Rosasta. Se kyky tuoda sarjakuvaan muutakin kuin kuvia ja kuplia. Ja se tila, mitä Rosa jätti ruutujen väliin, jotta jokainen voisi luoda siitä omanlaisen kokonaiskuvan ja tarinan. Kaikki, jotka ovat lukeneet sen, toivottavasti ymmärtävät mitä tarkoitan. Eli yksi tai vain ja ainoastaan yksi kolmasosa yhdestä tietystä tarinasta sai minut innostumaan Aku Ankoista.

Lisää sitten seuraavassa blogissa. Miksiköhän kirjoituskammo iskee aina, kun pitäisi kirjoittaa? No, siihenkin löytyy varmasti jokin hyvä selitys...

Mutta iloista päivän jatkoa, AA.fi:n käyttäjät!

~ Gigi, the GoldDuck shipper

Kommentit (8)

~wulffi~
Liittynyt30.7.2011

Hyvä blogi Glitterin Goldie, en ole kyseistä sarjaa lukenut mutta haluaisin lukea ja Kultu on kyllä yksi hyvistä hahmoista juuri niin nuorena kun vanhempanakin :)

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

Ajattelin sinua kylläkin joksikin lukiolaiseksi, en tiedä miksi...

Ihan hyvä blogi, mutta olisi saanut olla pitempi. Tässä kerroit vain yhdestä tarinasta, mutta se kai oli tarkoituskin, jos kyseinen tarina kerran on niin suuri osa Ankka-historiaasi.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Hopolainen
Liittynyt23.11.2009

Hieno blogi! Itsekkin lukenut tuon tarinan (sen jatkosarjan, jonka mainitsit) kaikki kolme osaa, mutta toisin kuin sinä, lehdistä. Että, hieno blogi oli kuitenkin! Ehkä vähän pidempi voisi olla.

-Iksa Ankka-

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Glittering Goldie
Liittynyt2.5.2012

Kiitos kaikille kommenteista :) wulffi: Nyt lukemaan se! Lukiolaiseksi? Et ole ainoa joka on luullut mua vanhemmaksi mitä olen, en kyllä tiedä itsekkään miksi.. Ja tuo tarina tosiaan on ehkä ainut syy minkä takia aloin lukemaan akkaria lähes päivittäin.. Ja pidempihän se olisi voinut olla mutta aikaa ei ollut silloin kirjoittaa niin paljoa. Huomenna tulee sitten seuraava blogi :)

~Gigi

;)

~wulffi~
Liittynyt30.7.2011

Jaa että huomenna(?) Hyvä!:D Kyllä, kyllä luen sen sitten kun ostan ehkä elämä ja teot tai sitten löydän ne lehdet kirpparilta niinkuin viimeksi löysin Rosan caballero sarjan.... Itse aloin niin lukea akkaria että kun siskoilleni oli tullut se jo vuosia niin tutustuin siihen ja siksi nyt tilaan sitä koska Don Rosan tarinat ;)

Luen sinun seuraavan blogin Gigi tai Glittering Goldie...

Glittering Goldie
Liittynyt2.5.2012

Juu huomenna, huomenna.. En jaksa nimittäin puhelimella mitään kirjoitella. Sitten kun ostat ehkä? Ehkä? EHKÄ?! Eikun sitten KUN ostat! :D Kiva jos luet :) Gigi on ihan hyvä tai itse kutsun itseäni täällä sillä nimellä..

~Gigi

;)

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

Nyt on jo huomenna. Kauankohan kestää että se ilmestyy?

Pitäisi itsellenikin blogivuoro muuten varata, nyt kun ei ole jonoakaan kuin ihan vähän. Jos nyt oikein ymmärsin niin pääsisin bloggaamaan jo joskus Marras - Joulukuussa jos nyt ilmoittautuisin halukkaaksi tekemän blogeja.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

~wulffi~
Liittynyt30.7.2011
Glittering Goldie

Juu huomenna, huomenna.. En jaksa nimittäin puhelimella mitään kirjoitella. Sitten kun ostat ehkä? Ehkä? EHKÄ?! Eikun sitten KUN ostat! :D Kiva jos luet :) Gigi on ihan hyvä tai itse kutsun itseäni täällä sillä nimellä..

~Gigi

sanon sua vaikka Gigiksi tai Glittering Goldieksi ja ostan sen ehkä... Kummassa kirjassa se muuten on se tarina?... Lähden tästä Kultua piirtään ;)

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011