Seuraavista kolmesta blogista vastaan minä, Veli Huilu. Aluksi kerron oman tarinani Aku Ankan parissa.

Hei! Seuraavista kolmesta blogista vastaan minä, Veli Huilu. Aloitan kirjoittamalla siitä, mistä melkein kaikki ovat kirjoittaneet ensimmäiseksi. Kerron, miten juuri minä päädyin lukemaan Aku Ankkaa.

Aloimme tilata vuonna 2004 Aku Ankka -lehteä. Sen jälkeen (kun olin viisi tai kuusi) sain kaupasta oman Taskukirjan, ja aloin lukea sitä hyvin innokkaasti. Pidin tarinoista paljon, ja halusin heti sen jälkeen ostaa lisää niitä ja tietää enemmän taskareista. Siitä lähtien olenkin ostanut miltei joka kuukausi uusimman taskarin.

Aloin hiljalleen ostella muitakin julkaisuja, ja eräs tapahtuma auttoi hyvin paljon kokoelmani kasvattamisessa: Nimittäin kun olin sedälläni kylässä, heillä oli tarpeettomia Aku Ankka -lehtiä kansioissa lähes 10 kappaletta. Sain ne lahjoitukseksi aivan ilmaiseksi, ja sen jälkeen innostukseni sen kun vain kasvoi Aku Ankkaan!

Nykyään innostukseni ei ole lopahtanut. Taskareita on yli 80, ja akkarin täysiä kansioita yli 30 kappaletta. Odotan aina suuresti innolla, mitä tulee uusimmasta Akkarista tai uusimmasta Akkarin Extrasta, jota myös tilaan. Nykyään lempipiirtäjäni ovat Don Rosa, Carl Barks ja Giorgio Cavazzano.

Kommentit (15)

HENRI K J L
Liittynyt29.11.2009

Jaahas, jaahas, Veli Huilu kirjoittelee tällä kertaa! Ja todellakin pidin blogistasi, oli sopivan mittainen. Ja jos sinulla ei ole aihetta seuraavaan blogiin niin minulla olisi yksi ehdotus: tee blogi pääsiäis Ankka- julkaisuista ja -sarjoista. Tämä oli sitten vain ehdotus.

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

Kiitos kommentista Henrik K J L. Olen tehnyt jo kaikki blogini koska lähden torstaina ulkomaille. Seuraava blogi tulee olemaan "ankat suomessa."

Vierailija

Kyllähän tämä kieltämättä hauska ja hyvä blogi on. Mielenkiinnolla luin, ja nyt vain odotellaan lisää :)

Vierailija

Ja siitä vaan Toimitukselle, että saako niitä blogeja tehdä useammankin kuin sen yhden kaksiviikkoisen? (Sry tuplapostaus :))

Paapoja
Liittynyt17.12.2009

Blogi ylitti odotukseni. Lähinnä siltä osin, että usein keskuteluissa viesteissäsi on useita kirjoitusvirheitä, mutta nyt niitä ei ollut. (Älä ota tätä loukkauksena.) Mutta ei siitä enempää... Oli kiva lukea, miten olet Akkarin pariin ajautunut ja oli aika jännää, kun koko ajan halusit lisää ja lisää Aku Ankan taskareita ja lehtiä.

Save me from the dark.

Paapoja
Liittynyt17.12.2009

Jaa ne taidetaan ne kirjoitusvirheet kai korjata? Niin ainakin minulle kerrottiin... Eipä muuta enää... Hieno blogi on.

Save me from the dark.

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

Luultavasti korjaa, mutta jos rehellisiä ollaan, niin tarkistin tekstin varmaan kolmeen kertaan!:) Anteeksi lukuisat virheeni viesteissä.

Vierailija

Toimitus käy läpi kaikkien tekstit niitä blogisivuille päivittäessään, mutta eipä Veli Huilunkaan kirjoituksessa paljon korjattavaa ollut. Hessu hissu ja muut: bloggausvuoroja on nyt jaettu alkukesään asti, ja sen jälkeen on vielä jonossa 18 uutta kirjoittajaa. Ensi vuoden puolelle asti siis mennään noilla bloggaajilla (jos kaikki ottavat vuoronsa vastaan), mutta nyt voin toki alkaa ottaa jonoon jo toisenkin kierroksen kirjoittajia.

Vierailija

Candyking, olet kuudentena listalla jo jaettujen vuorojen jälkeen. Menee siis kesän yli, ja syksyn vuoroja en vielä jaa.

Vierailija

Oli mielenkiintoista seurata miten sinusta tuli ankka fani.Itsellänin on suunnilleen saman verran taskareita kuin sinulla ja lempipiirtäjät ovat kutakuinkin samat.Toivottavasti et lopeta ankka fanitusta.

kjjsvvscyifod
Liittynyt18.8.2009

Hyvä "aloitusblogiksi", Veli Huilu. E ollenkaan liian pitkä tai lyhyt. Blogissa kerrot hyvin, mutta et myöskään liian yksityiskohtaisesti sinusta ja akkarista. Onnittelut hyvälle blogille!

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011