Vuosi sitten ilmoittauduin lukijabloggaajaksi, ja nyt sitten se vuoroni viimein hieman yllättäen koitti.

Vuosi sitten ilmoittauduin lukijabloggaajaksi, ja nyt sitten se vuoroni viimein hieman yllättäen koitti. Tämä blogi tulee luultavasti jäämään ainoakseni, sillä aika ei vain tunnu kaikkeen riittävän. 

Kerron nyt teille, miten eksyin Aku Ankan pariin. Ensimmäinen kerta kun luin Aku Ankkaa oli vuonna 2001, jolloin minulle alettiin Aku Ankka -lehteä tilata. Silloin en osannut tietenkään vielä lukea, mutta selailin lehtiä innolla. Urakkaa tuossa selailussa olikin, sillä meillä oli vanhempieni keräilyjen ansiosta jo valmiiksi varsin suuri kokoelma Akkareita. 

Ensimmäinen Aku Ankan Taskukirjani oli numero 310, Silmät selässä. Nykyään kokoelmistani löytyy runsaat sata Aku Ankan Taskukirjaa. 

Aku Ankka tulee edelleen minulle joka keskiviikkona, ja sen lisäksi minulle tulee Aku Ankka Ekstra sekä Roope-setä. Mini-Taskarit omistan kaikki tähän asti ilmestyneet. Taskareita en enään kovinkaan aktiivisesti keräile, mutta jokaisen Tuplataskarin ostan, sillä keräilen niitä.

Lyhyestä virsi kaunis.

Kommentit (16)

kjjsvvscyifod
Liittynyt18.8.2009

"Kiitos penistä korjauksista." Haha. No, paljon asiaa sisältävä blogi oli, ja todella kiinnostava. Kahdella täällä oli Silmät selässä eka taskari, muta itse en sitä edes omista : D

Vierailija

Hieno blogi! Minun unelmani taas olisi omistaa taskari numerosta 333 niin kaikki ja kaikki muut minitaskarit, mutta kyllä se onnistuu :D.

~A055~

Vierailija

Olen halunnut aina omistaa Taskari #1:n ekan painoksen. Se olisi arvokas ja haluttu. Kaverillani oli Taskari #2:n eka painos. Aika ränsistynyt mutta ei se tässä 41 vuoden aikana täysin uudenveroisena ole voinut pysyä.

:::Bowser:::

Vierailija

JKP kirjoitti: Nopeasti tämä näköjään tänne tuli :) Kiitos penistä korjauksista. ; )[/i]

Repesin : DDD. Ihan kiva blogi mielestäni, kirjoita ihmeessa lisää blogei.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011