Tästä lukijablogista vastaan minä, AkuAnkka-AA. Aloitan lukijablogikirjoitukseni tyypillisellä

aiheella eli ensimmäinen Aku Ankkani.

Aloitin Aku Ankan lukemisen 5-vuotiaana eli vuosi oli 2005. Ensimmäinen taskukirjani oli jotain sitä luokkaa. En muista siitä tietysti mitään!

Tutustuin Aku Ankkaan niin, että meille tuli näytenumero, jonka jälkeen pyysin isääni tilaamaan sitä. Siitä asti meille on tullut Aku Ankka. Minulle on tullut myös noin vuosi Roope-setää.

Tiedän myös lempihahmoni (yllätys yllätys) ja se on Iines ja pidän myös Klaara Kotkosta. Olen itse kuin ilmetty Iines :D Tosin inhokkihahmoni on Mikki, en pidä hänen sarjoistaan.

Ja sitten päästään lempiosuuteeni eli lempi- ja inhokkipiirtäjäni. Piirtäjät Top. 5: 1. Don Rosa 2. Marco Rota 3. Carl Barks 4. Fecchi  5. Flemming Andersen. Kyllä noita piirtäjiä riittää!

Onhan minulla tietysti lempikäsikirjoittajia. Ne ovat Romano Scarpa, Nino Russo, Casty, Fausto Vitaliano ja Roberto Cimino. Onhan niitä tietysti muitakin :D

Kiinnostukseni Aku Ankkaan on todella SUURI! Ja arvostelen vielä vähän lempihahmoani Iines Ankkaa: Iines on tietenkin Akun tyttöystävä ja mielestäni mahtava hahmo ja yleisarvosanani on 9 ½. 

Kommentit (6)

Vierailija

Itse en voi sietää Iinestä, Iines on hirveä kermaperä ja jos Aku ei tottele niin Iines menee treffeille tietysti Hannun kaa. Järkyttävä hahmo.

Vierailija

sama... en pidä iineksestä :( huono tyyppi, ja ihmettelen miten kukaan voi pitää hänestä, ja ihmettelen enemmän että miten akuankka-AA voi pitää hänestä??!! eli yksi inhokeistani...

Vierailija

Hyvä blogi, todella selkeä!vähän hätäisesti menit noihin piirtäjiin mutta hyvä blogi kumminkin!

Vierailija

Kaikki tietää sun mielipiteen Rosasta Donu. Jokainen pitää mistä pitää ja tollanen provosointi on aivan typerää...anna jo olla

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011