Aloitan tämän lukijablogin kuten muutkin tavallisesti, eli kerron miten aloin lukemaan Aku Ankkaa.

Hei! Aloitan tämän lukijablogin kuten muutkin tavallisesti, eli kerron miten aloin lukemaan Aku Ankkaa.

Vanhempani alkoivat tilata minulle Akkaria kun olin noin 3 vuotias (eli vuonna 2003). Itse en silloin kylläkään osannutlukea, joten vanhempani lukivat sitä minulle iltasaduksi. Vuonna 2004 lopetimme tilaamisen mutta syytä en muista. Aloimme taas tilata akkaria vuonna 2006.

Nykyään luen yhden akkarin viikossa, eli kun toinen loppuu niin uusi jo tulee! Tähän blogiin en keksinyt enempää asiaa, mutta lupaan että seuraavassa blogissa on enemmän tekstiä!

Kommentit (10)

....
Liittynyt19.1.2013

Anteeksi nyt, mutta sanon suoran mielipiteeni. Blogiksi tätä ei voi sanoa. Vaivaiset 10 riviä blogiin ei riitä. Joko on ollut huono idea, kun ei viljamii enempää keksinyt, tai sitten on ollut huono ajankohta.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Hopolainen
Liittynyt23.11.2009

Kvetha Fricäya.

Tätä ei todellakaan voi sanoa blogiksi. Tässä vain kerrottiin MILLOIN viljamii aloitti lukemaan Aku Ankkaa. Joten otsikkokin on pielessä. Missä se kunnon syy on? Kuinka innokkaasti luit? Miksi aloitit lukemaan Akkaria, etkä lopettanut? Näihin kysymyksiin vastauksia tässä blogissa olisi tarvittu.

Mutta viljamii on varmasti kuitenkin aloitteleva bloggaaja, joten toivon vain, että seuraava blogi pääsee suuremmaksi.

Atra guliä un ilian tauthr ono un atra ono waíse sköliro frá rauthr!

-T@ikis

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

McSalama
Liittynyt18.6.2011

Myönnettäköön etten olisi varmaan itsekkään oikeen keksinyt kunnon Lukijablogia. Mutta harjoitus tekee mestarin! Kaikki eivät voi olla synnynnäisiä bloggaajia!

 

-McSalama

~McSalama

Lusitar
Liittynyt8.8.2013

Aloin lukemaan Aku ankkaa kun kummatätini osti minulle aku joulu kirjan, monta vuotta sitten, nykyään luen paljon akua.

Mielestäni tämä blogi oli sopivan pituinen, ei pitkästi mitään joutavaa jaaritusta

Uolevik13
Liittynyt18.5.2012

Bloggaaminen on hauskaa ajanvietettä ja tyyli on monesti vapaa - mutta olisihan sentään otsikon kieliasun voinut tarkistaa. Olisit voinut esimerkiksi kirjoittaa "Miten aloitin Aku Ankan lukemisen" tai " Miten aloin lukea Aku Ankkaa".

Mutta aiheenkin olisit voinut rajata jotenkin toisin. Että näin.

Vierailija

aloitin lukemaan aku ankkaa, koska iskäkin luki, mutta miten iskä aloitti lukemaan aku ankkaa herää kysymys?                                                                                                                               ?????????????????????????????

iloinen ankka
Liittynyt22.6.2013
McSalama

Myönnettäköön etten olisi varmaan itsekkään oikeen keksinyt kunnon Lukijablogia. Mutta harjoitus tekee mestarin! Kaikki eivät voi olla synnynnäisiä bloggaajia!

 samat sanat itsekkin olen ollut täälä vain noin 5 kuukautta

-McSalama

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011