Moikka!

 

Tänään hurahti käyntiin viides ja viimeinen päiväni helmikuisesta TET- eli työelämääntutustumisjaksostani täällä Aku Ankan hoivissa – Ruoholahden Sanoman kolmannessa kerroksessa Kids Mediassa. Olisin mieluusti viettänyt täällä toisenkin viikon, viisi päivää kun sujahtivat päivä toisensa jälkeen ohi aivan turhan tiuhaan tahtiin.

 

Minulla ei ollut harmainta aavistustakaan Sanoman toiminnasta tässä rakennuksessa, ennen kuin saavuin tänne ensimmäistä kertaa TET-sopimus kourassani. Tunnelma Ankka-kerroksessa oli täysin erilainen verrattuna pytingin aulaan. Söpöjä Aku-patsaita (jotka eivät tosin tulleet minkäänlaisena yllärinä), paljon värejä ja lapsenmielisyyttä ripoteltuna joka puolelle, Akkareita, Taskareita, kirjoja ja Topolinoja putkahtelee esiin lähes kaikkialta, minne silmä osuu. Ilmapiiri on lämmin, toimelias ja avoin mutta myös hyvällä tavalla ronski, vitseiltä ja naurulta suojautumiseen ei konstia löydy! :D Mainio ympäristö siis, kuten hoksata saattaa!

 

Tämän viikon aikana syliini on ujutettu monipuolisesti jos jonkinmoisia tehtäviä, sisältäen Aku-tarinoiden lajittelua sivumäärän mukaiseen järjestykseen, Aku Ankka Lataamon Taskari-tarinoiden korjailuun ja ruutujen rajaukseen (Taskarin 413 kaksisataasivuinen meinasi tosin viedä viimeisetkin järjen hippuset mennessään), sain toimia Aku Juniorin puuhien testailijana ja virheiden sekä huonojen pelien tuomitsijana, kuuntelin läpi Satukirjaston tulevia äänikirjoja, kaivoin sanavarastostani parhaimmat Aku-tokaisut ja raapustin niitä lähes valmiiden sarjisten kylkeen – ehkäpä joku ehdotuksistani päätyy vielä jonakin päivänä Akun tai kavereiden suuhun! Bonuksena olen saanut jutella mukavien ihmisten kanssa mukavista asioista, makoisien My Little Pony -muffinssien koemaistelua ja kahvi (meikäläisen tapauksessa kaakao) koneen ahkeraa käyttöä unohtamatta. Sen verran hyvää on ruokakin, että nälkään täällä ei kuole. :D

 

En kadu pätkääkään, että tupsahdin tänne TET:iin! Tämän lähemmäs Ankkalinnaa ja sen asukkeja onkin hankala päästä.

 

Pirteää talvea kaikille, tulevaa hiihtolomaa odotellessa! :)

 

Hilkka Hissa

 

 

Kaikki kuvat Hilkan ottamia.

Kommentit (0)

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat