Akkarin toimituksessa käy aina silloin tällöin 8.- ja 9.-luokkalaisia työelämään tutustumassa, tällä kertaa Ellen Kulosaaren Yhteiskoulusta.

Moi!

Nimeni on Ellen ja suoritin TET -jaksoni Aku Ankan toimituksessa lokakuun alussa. Viikko kului liiankin nopeasti ja opin paljon uusia asioita lehden tekoon liittyen. Se on monimutkaisempaa ja vaikeampaa kuin aluksi luulisi! Olen saanut tehdä vaikka mitä; lukea ja kuunnella äänitteitä lastenkirjoihin (sain autella myös lastenkirjojen puolella), koota tarinoita Aku Ankan Lataamosta, esilukea julkaisemattomia Akkareita, auttaa sovellusten kehittelyssä sekä paljon muuta!

Olen suuri Ankka –fani. Meille tulee Aku Ankka, Aku Ankka Extra ja Roope-setä. Lisäksi omistamme kosolti Aku Ankan Taskukirjoja sekä paljon muita tarinakokoelmia. Olen jopa tavannut lempipiirtäjäni; Don Rosan! Tämä TET-paikka on ollut todella mieluinen, enkä keksi parempaa paikkaa jossa olisin voinut suoritta sen!

Jos epäröi sen suhteen, ettei tiedä minne tulla TET:iin, suosittelen niin lämpimästi kuin lämpimästi voi suositella Aku Ankan toimitusta. Tylsää ei tule ja samalla oppii kaikenlaista.

Kaikki ovat olleet mukavia minulle ja työtehtäväni ovat olleet hauskoja. Harmittaa että TET:ini kestää vain viikon! Vaikka syysloma alkaa TET:ini jälkeen, voin rehellisesti sanoa että olisin mieluummin vielä TET:issä. 

(Kaikki kuvat ovat Ellenin ottamia.)

Kommentit (2)

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat