Kuten jo viime viikolla hieman maalailin, alkuvuosi tuo muassaan kaikkea uutta Aku Ankan nettisivujen syövereihin. Samoin lienee tarpeen hieman koota tänään ilmestyneen Akkarin sivuilla olleita uutuuslupauksia, joista jopa omaksi yllätyksekseni mikään ei osoittautunut katteettomaksi kehuskeluksi!

Kuten jo viime viikolla hieman maalailin, alkuvuosi tuo muassaan kaikkea uutta Aku Ankan nettisivujen syövereihin. Samoin lienee tarpeen hieman koota tänään ilmestyneen Akkarin sivuilla olleita uutuuslupauksia, joista jopa omaksi yllätyksekseni mikään ei osoittautunut katteettomaksi kehuskeluksi! (No, peliosion päivitykset vähän pykivät, mutta leka heiluu tekniikkaosastolla.) Ja juuri saamamme tiedon mukaan moukari osui oikeaan nippeliin ja uudet ristikot ja sudokut päivittyivät sivulle!

Joka tapauksessa ylpeinä latasimme Ankka-TV:n tarjontaan ensimmäiset kaksi animaatiota eli Hessun Näin asennat kotiteatterin ja Mikin, Hessun ja Akun tähdittämän kaikkien aikojen klassikon Pitkästyneet haamut. Varaston pohjalle jätimme vielä tukun mainioita leffoja, jotka ilmestyvät ohjelmistoon yksi kerrallaan lauantaiaamuisin ensi viikosta alkaen. Klassikkolyhärit löytyvät siis osoitteesta  www.akuankka.fi/ankka_tv/taavitollo

Facebookin valtaus aloitettiin Akun päivänä ja vajaassa viikossa Akulle on kertynyt kavereita liki 900. Tämän viikon Akkari on oikeastaan ensimmäinen kerta, kun asiaa laajemmin rummutamme, joten fanikäyrä kääntynee jyrkästi koilliseen tästä päivästä alkaen. Tee sudenpentukenraaliarvonimi seinällesi tai testaa Aku-prosenttisi! Mars kaveriksi: www.facebook.com/ankkalinna

Uusia blogisteja olemme lupauksemme mukaisesti myös värvänneet, mutta esittelemme heidät sitä mukaan kun he sanaisen arkkunsa avaavat. Aku-hengessä palkkasimme muun muassa Helsingin yliopiston suomen kielen professorin lomittajan sijaisen...

Kommentit (13)

Vierailija

Yhdyn djlordiin.

Sen FaceBook-jutun olisi voinut jättää myöhemmälle, keskittyisitte ylläpito ja toimitus vain nyt parantamaaan ja uudistamaan näitä sivuja!

OP kuittaa.

AkeMake
Liittynyt18.6.2012

Olen samoilla linjoilla One Piecen kanssa. Ensisijaisesti kuuluu keskittyä parantamaan näiden sivujen toimivuutta. Facebookin valtaaminen olisi voinut jäädä siksi, kunnes näille sivuille kehtaa uusia käyttäjiä pyytää. Hiukan turhan moni asia vaatii edelleen korjauksia, päivityksiä ja lisäyksiä..

Ja jottei pelkäksi valitteluksi mene. Yleisilmeeltäänhän sivut ovat oikein mainiot, ainoastaan toimivuus on mitä on...

Vierailija

Mukavaa että AnkkaTelkkaan tuli noi animaatiot.Katoin ne heti.Hyviä oli.Kiitos ylläpito.

ps.Voisiko niitä tulla lisää?

djlordi
Liittynyt18.6.2012

Mefisto, taisit jättää blogista lukematta kohdan: "Varaston pohjalle jätimme vielä tukun mainioita leffoja, jotka ilmestyvät ohjelmistoon yksi kerrallaan lauantaiaamuisin ensi viikosta alkaen."

Ankkafani315
Liittynyt18.6.2012

Hienoa työtä. Tuo Ankka-TVn animaatiolisäys oli minulle ihan uusi yllätys, ja en malta odottaa seuraavia! Mutta kuten aiemmin sanottu, tähän sivustoon pitäisi keskittyä enemmän kuin Facebookiin teknisten yms. ongelmien takia.

Vierailija
Liittynyt22.2.2009

No jo on sen Facebookin kanssa. Se voi jäädä vaikka kuukauden tuonnemmaksi. Nämä sivut tarviivat enemmän huomiota. Hyvä kuitenkin tuo Ankka-tv-pätkien lisäys. Pitää mennä katsomaan.

Akuhullu97
Liittynyt18.6.2012

Todella hienoa, että nyt Aku Ankka on Facebookissakin. Ei nyt mikään jättijuttu, mutta hauskaa kuitenkin. Hyvä idea pistää TaaviTöllöön noita Animaatioita. Yksi asia vain jäi risomaan. Nuo suomenkieliset äänet ovat huonot. Mieluummin kun olisi alkuperäiset äänet jokaisella hahmolla ja tekstit siinä alhaalla. Kyllähän nyt jokainen täällä lukea osaa, eikös wain? Hauskat videot, mutta verrattuna alkuperäisiin enganninkielisiin videoihin, jotka olen myös nähnyt, niin ei ollut päätähuimaavia, sillä esimerkiksi Akun ääni ei Akulta ollenkaan kuulostanut. Clarence Nashin (Jos oikein muistan, Aku Ankan ääninäyttelijänä alusta asti 1980-luvulle) Aku Ankka-ääni olisi kyllä ollut hyvä. Piirrokset sentään alkuperäiset ja hyvä niin. :D

-Akuhullu

Vierailija

Juup, tosiaan voisi näiden sivujen päivitykseen panostaa enemmän... ja pitääpäs tuo FB käydä kattomassa :)

Vierailija

Joo, sivut on päivittämisen tarpeessa ja se olisi kyllä tärkeämpää kuin facebookin valtaaminen.

Vierailija

ne pelitki vois jo päivittyy ku alkaa vähä tympäsee ne samat vanhat jutut, mutta Taavi Töllö on kyllä kiva!

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat