Pitkään aikaan emme ole hiiskahtaneetkaan blogeissa, mitä tulevan keskiviikon lehdessä on. Niinpä ajattelin, että voisin verestää vanhoja blogitapoja ja hieman vihjata tulevasta.

Pitkään aikaan emme ole hiiskahtaneetkaan blogeissa, mitä tulevan keskiviikon lehdessä on. Niinpä ajattelin, että voisin verestää vanhoja blogitapoja ja hieman vihjata tulevasta. Tosin yhdellekään lukijalle tuskin tulee yllätyksenä, että Don Rosaa on luvassa – jäihän Matka Maan keskipisteeseen vielä viime viikolla kesken.

Johtosarjana keskiviikon Akkarissa on Vicarin piirtämä tarina, joka lyhyesti sanottuna saattaa normaalisti leppoisasti kotkottavat kanat vallan uuteen valoon. Vicarin sarjat tuntuvat muutenkin olevan niitä, joissa on usein pähkähulluimmat vorot, robotit, hirviöt tai ankkamutaatiot (joiden epäonnisena kokijana on usein Aku). Voi siis sanoa, että tälläkin kertaa nähdään tuttua ja ”turvallista” jälkeä etelä-amerikkalaiselta piirtäjältä. Vicarin ja Rosan lisäksi lehteen mahtuu myös mainio Paul Murry -klassikko, jossa Mikin hoksottimet ovat koetuksella. Keskiviikkona on mainio tilaisuus kokeilla, josko omat, harmaat aivosolut toimisivat Mikin vastaavia rivakammin.

Kommentit (10)

Vierailija

Kiitoksia vain "vihjailuista"! (: Itse en Cavazzano pääse tuonne asti katsomaan, vaikka nimikirjoitus olisi kiva saada, kun yhtään ei ole...

OP kuittaa.

Vierailija

Jännittää miten Matka maan keskipisteeseen loppulta päättyy. Ja ankkataiteilijoita taas tulossa! :)

Don McAnkka
Liittynyt26.10.2009

Mukava, että Vicaria löytyy lehdestä! : ) Osaan odottaa mainiota lehteä keskiviikkona, kuten aina.

Muuten, ei kai kukaan panisi pahakseen, jos Akkarissa olisi hiukan tiuhempaan Rosan tarinoita... ; )

Don McAnkka
Liittynyt26.10.2009

Mukava, että Vicaria ja varsinkin harvinaisempaa Murrya löytyy lehdestä! : ) Osaan odottaa mainiota lehteä keskiviikkona, kuten aina.

Muuten, ei kai kukaan panisi pahakseen, jos Akkarissa olisi hiukan tiuhempaan Rosan tarinoita... ; )

AkeMake
Liittynyt18.6.2012

Hienoa, että lehteen tulee näitä itselleni kaikkein tutuimpien piirtäjien töitä. Vicarin piirrostyyli on mielestäni erilaisuudessaan hyvin piristävä. Myös Murryn piirrostyyli on jotenkin erilainen ja siten hyvin tunnistettava. Lapsena Murryn vanhoja Mikki-tarinoita lukiessa en muunlaisia piirrostyylejä voinut kuvitellakaan, enkä sen puoliin nykyäänkään. Rosan töistä nyt ei tarvitse mainitakaan, sillä ne ovat aina aivan omaa luokkaansa. Itse lasken Rosan kaikkien aikojen parhaaksi Ankka-piirtäjäksi, Vicarin toiseksi parhaaksi ja Murryn parhaaksi Mikki-piirtäjäksi. Itselleni on siis ainakin luvassa todellinen herkkupala, joten valtaisat kiitokset siitä toimitukselle. :D

Vierailija

Vicar on hyvä piirtäjä, mutta odotan eniten tuota Mikki-sarjaa, kuulostaa hyvältä. Taas hyvä Akkari tulossa, ja toimitukselle papukaijamerkki, siitä, että lisäsitte "seuraavassa numerossa" osion. Mahtavaa!

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Vierailija

Muuten kyllä seuraisin innolla Matkaa Maan keskipisteeseen, mutta kun kaikki "ja muita Don Rosan parhaita"- kirjat löytyy kotoa, niin kyseinen tarina on jo loppuun kaluttu. Vaikka kyllähän koko Akkari luetaan kuitenkin läpi :)

Vierailija

Lehti kuulostaa hyvältä. Kuvasta päätellen kanat ottavat ankkalinnalaiset hallintaansa tai muuta vastaavanlaista. Tuli mieleen Matka maan keskipisteeseen- sarjakuvasta, että Rosan kansia ei olekaan lehdissä viime aikoina ollut. Hyvä, että pitkästä aikaa on Mikki- sarjakuva tiedossa ja vieläpä Paul Murryn tekemä.

Vierailija

Taas yksi iiiiiiiiihana lehti tulossa. Itse odotan eniten Don Rosan "matka maan keskipisteeseen"-sarjaa. Mitäköhän siinä tapahtuu? Itse kunnioitan Rosaa valtavasti, hän paras Ankka-piirtäjä! Kaveriní ei ole niin Rosa-fani mutta olemme kaikki erilaisia!

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat