Lomalaisen tuuraajaksi robotti!

Tänään ilmestyneen Akkarin johtotarinassa Vallaton viransijainen työtaakan alla uupunut Aku saa apua yllättävältä taholta: Pelle Pelottoman kehittelemä robotti puettuna Akun vaatteisiin lähtee innoissaan Roope-sedän rahasäiliölle kolikonkiillotuspuuhiin, ja kaikki meneekin hyvin, kunnes... No, lukekaa itse! Joka tapauksessa ajatus robolomittajasta sai paatuneen toimittajankin hätkähtämään. Mitä jos jo pari viikkoa sitten väsymystä valitellut toimittajakollega onkin pestannut robotin itseään tuuraamaan? Siitäkö johtui tyhjä katse aamuvarhaisella töihin tullessani? Ei kai sentään, se taisi olla vain kahvin puutetta. Ihan rehellisesti sanoen,  eihän näistä hommista robotti selviäisi. Tässä pitää sentään olla järki mukana – ja tunteet myös! Toki me toimittajatkin pidämme lomaa kukin vuorollamme, ja olemmekin saaneet jo mainion kesätoimittajan avuksemme. Mutta ei, hänkään ei ole robotti, vaikka joku joskus saattaakin ihaillen tokaista: "On se kone!"

Johtotarinan lisäksi saatte tämän viikon lehdestä lukea muun muassa Akun ja Teppo Tulpun kahinoista helteisellä hiekkarannalla. Ja ai niin, onhan luvassa myös päätösosa jännittävästä jatkosarjasta Labyrintin uumenissa!

Kommentit (4)

Vierailija

Uusimmasta Akkarista puolet tarinoista olivat kohtuullisia, puolet todella hyviä.

Ei huono muttei ihmeen hyväkään, keskivertoa vähän ylempänä kyseinen numero.

Arvostelunihan voi jo lukea Uusin Aku Ankka-lehti-topicista.

Eihän ne robotit kaikkeen pysty, mieluiten teenkin kaiken ihan itse. Vaikka en kyllä varmaan rupeaisi Roopen kaikkia kolikoita kiillottamaan...

OP kuittaa.

AP_
Liittynyt20.3.2010

Niinkuin leumas sanoikin että lehti oli ihan hyvä mutta johtosarja ja jatkosarja olivat parhaita.

Vince
Liittynyt18.6.2012

Mä muistan tuo tarinan, ainakin osittain, ja se oli aika hauska. Mitähän asioista tulisi, jos itselläni olisi robolomittaja? Tuskin mitään... Tämä blogi on mukavaa luettavaa. Ja hyvän kuvankin on toimitus lisännyt mukaan.

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat