Toimittaja vaipuu mietteisiin...

Tämän viikon Aku Ankassa (siis numerossa 7/2011) nähtiin romanttinen johtosarja Olipa kerran... ja toisenkin, joka sai ainakin tämän toimittajan miettimään syntyjä syviä – samaan tapaan kuin elokuva Sliding Doors joskus viime vuosituhannen lopulla. Sarjassa Iines odottaa Akua treffeille, kun kiireisen liikemiehen auto roiskuttaa kuravettä hänen koltulleen. Iineksen ja Akun ilta menee pilalle, ja seuraavat viikotkin eletään tavanomaisista poikkeavissa tunnelmissa. Tämän tarinan kanssa rinnan seurataan toista, vaihtoehtoista tapahtumaketjua: Iines aprikoi, miten olisikaan käynyt, jos hän olisi ehtinyt väistää vesisuihkun. Ilta olisi saattanut edetä ihan eri tavalla... Tällaisia asioita itse kukin mietiskelee varmasti toisinaan. Joskus tuntuu olevan kovin pienestä kiinni, millaisille raiteille elämä loppujen lopuksi ajautuu. Mutta onko kuitenkin niin, että loppujen lopuksi kaikki menee niin kuin pitää? Hmm... Syvällistä pohdintaa...

Lehden toinen sarja Hiihtopummi edustaakin sitten perinteisempää kerrontaa ja asetelmaa: hiihtokeskuksen hurmuri haluaisi antaa Iinekselle yksityisopetusta laskettelun jalossa taidossa, mutta mustasukkainen Aku ei asiaa hyväksy. Ja hyvä niin, sillä sankarillista ystäväämme tarvitaan pelastamaan tilanne tarinan lopussa. Mikin osaan yksisivuisessa Tilaisuudesta vaarin -sarjassa voi varmaan moni koiranomistaja samaistua. Mutta fiksu koira tuo Pluto, se täytyy sanoa! Jatkosarja Paperitiikeri jää varsin jännittävään kohtaan, jossa Tupu, Hupu ja Lupu ounastelevat päätyvänsä tiikerin lounasherkuksi. Minä toimittajana tiedän toki jo, miten sarja jatkuu... ja tekin saatte nähdä sen ensi viikolla!

Kommentit (11)

Vierailija

Kiva kirjoitus, vai miten se nyt kuuluu sanoa, blogi kenties? Mutta juu, kiva oli tuo ja kiva oli myös viimeisin lehti. Erityisesti tuo eka tarina oli jotenkin niin upea. (:

Hiidenkirnu
Liittynyt18.6.2012

Kati taas kirjoittamassa. Onhan se hyvä ettei koko ajan tule pelkästään lukijablogeja, sillä toimituksen blogihan tämä on alunperin : ). Viikon akkarista en ole vielä ehtinyt lukea kuin johtosarjan, mutta hyvähän sekin jo oli. Kukapa ei olisi joskus ajatellut sitä miten asiat voisi olla toisin, jos jotakin olisi tehnyt/tapahtunut tai olisi jättänyt tekemättäTei olisi tapahtunut. Ne on aina sitä jossittelua ja jokainen voi unelmoida siitä miten asiat olisi toisin jotain tehdessä eritavalla. Oli mukavaa hauskaa kuitenkin lukea vierekkäin meneviä tarinoita eli ihan hauska ideahan tuo oli. Tarina oli juoneltaankin ihan hyvä eli hieno tarina oli ensimmäisenä lehteä avaamassa. Eiköhän loputkin tarinat ole hyviä : ).

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Tosiaan, syvällistä... Minullakin olisi moni asia olla erilaista, jos vain olisin silloin kauan sitten... anti olla, pitkä juttu. Tarina oli ihan hyvä, mutta mielestäni Aku ei kyllä todennäköisesti ikinä kosi Iinestä varmaankaan. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi se eräs lyhytpiirretty, jossa Akun painajaisessa, hän ja Iines menevät naimisiin. Piirretty loppuu Akun liittymiseen muukalaislegioonaan (tms. en ole aivan varma). Joten enpä usko, että hän tekisi enää hereilläänkään sellaista. Mutta sarja oli kyllä aika hyvä! :)

Vierailija

Minäkin tykkäsin kovasti siitä tarinasta. Tosin alussa se oli hieman epäselvä, mutta sitten juonen tajusin. Ajatella, joka Aku olisi _kosinut_ Iinestä :D Mutta hyvä blogi, oli hauska lukea!

Hyvä blogi minunkin mielestäni.

Tämän viikon Akkari oli mielestäni varsin hyvä varsinkin se "Olipa kerran... ja toisenkin"

Vierailija

Ja piti vielä sanoa että kun sen tarinan lukee, oppii että kaikella on tarkoitus.

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat