Kommentit (9)

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

ihan mukavia kirjoja. hankin ehkä kesälukemiseksi tuo yhtä juhlaa kun harmikseni minulla ei vielä sitä ole...

Vierailija

Anteeksi, en oikein tiennyt muuta paikkaa kysyä mutta mistä saisi tietoa, onko (edes) mahdollista saada lukijablogi vuoroa? En todellakaan tiennyt mistä kysyä joten ajattelin kysyä täältä, joten tarkkailen tätä paikkaa :)!

Vierailija

Lisäsin sinut lukijabloggaajajonoon, taiteilija Onni 00. Juuri nyt meillä näyttääkin olevan tauko lukijablogeissa, kun vuoron jo varanneesta lukijasta ei olekaan kuulunut mitään. Myöskin seuraavan vuoron toteutuminen näyttää huonolta, kun ne kaksi, joille olen jo vuoroa tarjonnut, eivät ole vastanneet. Tarjokkaita on kyllä jonossa parisenkymmentä, mutta eivät taida ihmiset näin kesällä lukea sähköpostiaan... Terveisin Kati toimituksesta

Vierailija

Toimitus hoi! Lähetin viestiä, että voin ottaa ensi viikon lukijabloggaajavuoron. En tosiaan näin kesällä muistanut lukea sähköpostia, mutta muistakaa te siellä. (=

Vierailija

Kiitos paljon, (jos nyt nimellä saa mainita) Kati! Tosiaan katselen sähköpostiani kuin olisin metsästäjä hirvi passissa!

Deekymppi
Liittynyt24.9.2010

Hä? En ole ennen huomannutkaan tällaista paikkaa AA sivuilla. Muuten, osaisiko joku sieltä toimituksesta vastata, miksei sitä Rosan Krokotiilinmetsästäjää tuluutkaan. Senhän piti tulla numerossa 25? Koska se tulee? Vai voitteko te edes paljastaa sitä?

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat