Barks-klassikossa Hannulla on mieletön mäihä.

Kuukauden Barks-klassikko on varsinainen helmi (toisaalta, mikäpä Barksin sarjoista ei olisi), jo senkin takia, että tarinan ruutujen myötä onnen kultapojun synkin salaisuus paljastuu. Ennen häpeällistä tunnustustaan Hannu ehtii kuitenkin poimia Niemisen kanalta tarvitsemansa munat, napata uunituoreen hiivaleivän, saada omenapiirakkansa, hyppykeppinsä ja vieläpä säkillisen rahaa Roope-sedältä. Ja – niinpä niin – Aku seuraa tapahtumia synkästi jupisten.

Ankkojen ilmeet vaihtelevat Onnen kantamoisen edetessä tyrmistyksestä (katsokaapa Lupun ilmettä sivun 27 ensimmäisessä ruudussa) melkoiseen omahyväisyyteen (ainakin sellaiseksi itse luen Akun ilmeen sivun 27 viidennessä ruudussa). Roope-setäkin lienee äimän käkenä aivan sarjan loppumetreillä – muuta selitystä en keksi, miksi tämän pupillit ovat pongahtaneet silmistä lasien linsseihin (ja tätä voi ihailla sivulla 31)…

Kommentit (1)

Rapkissa
Liittynyt19.7.2012

Hannu (se puoliksi ärsyttävä) onnenpekka näyttää saavan joka asian ilmaiseksi tuossa tarinassa.Samalla paljastuu kaamea asia...Glup!

Joka on... että saadaan selville että Hannu teki kauan sitten töitä.

Ja sitten kunnolla asiaan jos arvioisin tuon Carlin tarinan se olisi joku 8- tai 8+.Loistava kyllä oli (miksi muka sanoa että Carl Barksin tarinat ovat huonoja).

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat