Joulunpyhiä varten toimitus listasi joukon animaatioita.

Kommentit (16)

lellukka94
Liittynyt18.6.2012

Olen nähnyt noista jo aristokatit, painajainen ennen joulua ja prinsessa Ruusunen. tuntuu elokuvat ja Blurayt vähän vanhoilta, mutta Wall-e kuulostaa hyvältä. Haluisin katsoa sen, jos vain mahdollisuus tulee. Hyvää Joulua!

Tapsa99
Liittynyt7.9.2008

En ole nähnyt noista mitään, mutta mieluiten katsoisin tuon Wall-e elokuvan. Hyvää joulua kaikille!

Vierailija

En ole katsonut mitään noista, mutta haluaisin katsoa Aaltojen kuohun taikka Painajaisen ennen joulua. Vaikka monet tykkäävätkin ja haluaisivat katsoa Wall-e:n, mutta minä en niin siitä välitä. Eihän kaikki tarvitse tykätäkkään kaikista. Hyvää, iloista ja rauhallista joulua ja onnellista uutta netAnkisti vuotta kaikille!

Vierailija

oon kattonut noista kaikki ja jotkut olivat niistä hyviä.pidin neljästä vaan.

Vierailija

Prinsessa Ruusunenhan oli Markku Kivekkään ylivoimainen suosikkipiirretty, ja kyseesä onkin kenties Disneyn suurin saavutus taiteellisesti. Myös Porco Rosso on erinomainen elokuva animetaikuri Miyazakilta. WALL.E on uskomattoman hienosti toteutettu spektaakkeli,jonka jälkeen jaksaa taas uskoa animaation ihmeisiin. Aristokatit sen sijaan ei erityisemmin vakuuttanut,vaikka DVDn lisäherkut olivatkin nautittavia. Suurena Ghibli-fanina Aaltojen kuohu on pakkokatsottavaa.

Vierailija

olen ainoastaan aristokatit nähnyt mutta se oli hyvä. Itse en kyllä kerkinyt jouluaattona katsoa yhtäkään elokuvaa...

Vierailija

Kivoja elokuvia. Pitäisi mennä katsomaan se wall-e. Se on varmaan hyvä. Hyvää Uutta Vuotta!

aa-aa
Liittynyt4.10.2008

En ole katsonut mitään noista, enkä varmaan katsokaan, mutta se WALL-E alkaa vähitellen kiinnostaa... No, en minä sitä varmaan katso.

Vierailija

Painajainen ennen joulua, sen olen joskus katsonut, ja se on hyvä. Wall-E ei vieläkään vakuuta, vaikka sitä kehutaan. En tiedä, päädynkö sitä koskaan katsomaan. :)

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat