Kommentit (18)

Vierailija

Noniin, pitkästä aikaa taas kommentoin tänne blogiin. Itse saatan saada tuon Kahdeksan kertaa Mikki-albumin joululahjaksi. Ja hyvä artikkeli!

Vierailija

Kahdeksan kertaa Mikki-albumin voisi hommata sillä onhan Mikki suosikkihahmoni kaikista Akkarin hahmoista.

Vierailija

Kiva artikkeli, vaikka tosin näistä ehkä vain tuo Kahdeksan kertaa Mikki kiinnostaa. Ehkäpä pitää lukaista se jossain vaiheessa :-D

Vierailija

Kiva artikkeli!!On kivaa kun täällä kirjoitetaan kirjoista,mä tykkään tosi paljon lukemisesta...:) Mutta kuten kaikkia muitakin Kahdeksan kertaa Mikki vaikuttaa kiinostavimmalta....

Ankkarock
Liittynyt14.5.2008

Kahdeksan kertaa Mikki on yllä olevista kirjoista paras, sillä onhan se ainoa minkä noista olen lukenut. heh. Hyvää yötä kaikille! Pitää painua yöpuulle! Hyvää joulua myös Ankkalinnaan ja kiitos mainiosta blogista! Kunnia saada ankkalehden päätoimittaja tänne!

Vierailija

hienoja kaikki!! ylimmäksi nostaisin kyllä sarasvati hiekkaa-kirjan,sillä se käsittelee tärkeää asiaa. ilmasto lämpeneminen ei ole leikin asia!

Vierailija

tuo epätoivon soturit voi olla hyvä mutta kyllä tuota mikki julkaisuakin voi harkita

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat