Aku Ankan sivujen lukijablogi luopuu kaksiviikkoisista blogivuoroista. Tästedes voit kirjoittaa Lukijoiden luomukset -blogiin heti kun kirjoitusinto iskee.

Aku Ankan lukijablogi Lukijoiden luomukset uudistuu vuoden 2014 alusta alkaen. Kaksiviikkoisista blogivuoroista luovutaan – tästedes blogeja voi siis kirjoittaa koska tahansa, vuoroa ei tarvitse varata. Lukijablogiin pääsee mukaan yksinkertaisesti kirjoittamalla oman blogitekstin ja lähettämällä sen osoitteeseen aku.ankka@sanoma.com. Julkaisemme lukijablogit saapumisjärjestyksessä sitä mukaa kuin ehdimme.

Uudistukseen päädyttiin, koska blogivuoroa on joutunut tähän saakka odottamaan kohtuuttoman pitkään, jopa useita kuukausia. Sitten kun oma blogivuoro on viimein koittanut, kirjoittamiseen ei kenties ole enää ollutkaan aikaa, tai kirjoittajalta on päässyt unohtumaan, mitä vuoron varatessa olisi halunnut sanoa. Nyt blogin voi kirjoittaa heti kirjoitusinnon iskiessä ja lähettää valmiin tekstin saman tien toimitukselle.

Ohjeita blogin kirjoittamiseen löydät täältä. Voit myös tutustua vanhoihin lukijablogeihin, niin saat käsityksen siitä, millaisia lukijablogit ovat tähän saakka olleet ja millaista keskustelua ne ovat herättäneet.

Bloggaamisen iloa!

Kommentit (5)

Hiidenkirnu
Liittynyt18.6.2012

Toivottavasti tämä uudistus otetaan hyvin vastaan ja saadaan lukijablogeihinkin aktiivisuutta taas! Nyt vain näppäimistö laulamaan ja mielenkiintoisia blogeja kirjoittamaan. :)

Miksipä ei joku voisi kirjoittaa arvostelua viikon Akkarista tai jos jokin tarina tai asia lehdestä iskee silmään niin ei muuta kuin väsäämään tekstiä! Sivu tarvitsee ankka-aiheista keskustelua enemmän ja hyvin voi jonkin bloggauksesta tälläistä keskustelua syntyä. Älkää siis liikaa murehtiko aihetta vaan jos saatte tekstiä aikaiseksi sopivasti niin rohkeasti vain kirjoittamaan ja blogia lähettämään! Blogeja myös kannattaa kommentoida, se auttaa kirjoittajaa parantamaan asioita ja tuo muutenkin hyvän tunteen bloggaajalle, kun tietää kirjoituksia luettavan. Lisää vinkkejä aiheisiin löytyy blogissa olevassa linkissä.

Painotan silti, että kirjoitustyyliin kannattaa panostaa. Tarkista siis ennen blogin lähetystä, että tekstissä ei olisi kirjoitusvirheitä ja seassa ei olisi ainakaan hirveästi murresanoja. Tällä tavoin lisäät huomattavasti blogin selkeyttä ja selkeää blogia on paljon mukavampi lukea. Blogi ei ole myöskään muutaman virkkeen mittainen, kyllä sitä sisältöä jonkin verran täytyy löytyä! Muistakaa myös, että te voitte vaikuttaa siihen, minkä kuvan blogiinne haluaisitte näkyviin! Toimitus näitä toiveita varmasti toteuttaa mielellään.

Toimitus linkkasi aiempien blogien selailuun lukijablogien pääsivun, mutta kaikista helpoimpaa on selata noita arkistosta:
http://www.akuankka.fi/arkisto/lukijablogit/1

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Hopolainen
Liittynyt23.11.2009

Kvetha Fricäya.

Viimeinkin, tätä uudistusta on haluttu todella kauan! Lukijablogeja on todella hauska kirjoittaa, mutta useimmiten olen ollut liian laiska/en ole muistanut/jokin muu syy, joten en ole varannut vuoroa. Rupeankin tästä miettimään uutta blogia.

Tämä uudistus myös osoittaa, että Toimitus seuraa aktiivisesti näitä sivuja ja foorumia, mikä on iloinen yllätys mielestäni.

Atra gülai un ilian tauthr ono un atra ono waíse sköliro frá rauthr!

-T@ikis

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Don Rosa1
Liittynyt11.2.2011

Loistavaa! Ei tähänkään mennyt kuin se n. 8 kuukautta sitten kun sitä ehdotettiin:D Hyvä juttu kuitenkin että tuota käytäntöä muutettiin, saa taas hiukkasen lisää uskoa tuleviin uudistuksiin :) Ja todellakin aion noita blogeja kirjoittaa! Oletan että Hirnulle ja Wondylle saa tästä(kin) antaa ison käden! Paljonkohan palautetta lähetettiin tästä(kin) asiasta ;--)

Hiidenkirnu
Liittynyt18.6.2012
Don Rosa1

Loistavaa! Ei tähänkään mennyt kuin se n. 8 kuukautta sitten kun sitä ehdotettiin:D Hyvä juttu kuitenkin että tuota käytäntöä muutettiin, saa taas hiukkasen lisää uskoa tuleviin uudistuksiin :) Ja todellakin aion noita blogeja kirjoittaa! Oletan että Hirnulle ja Wondylle saa tästä(kin) antaa ison käden! Paljonkohan palautetta lähetettiin tästä(kin) asiasta ;--)

Joo-o, aikaa sitten kyllä lupailtiin lukijablogit hoitaa kuntoon toimituksenkin puolelta, mutta se sitten niin vanhaan tapaan jäikin unholaan. Tässä nyt taas muiden asioiden lomassa tuli potkittua tämänkin asian kanssa Akia persuksille ja tulihan tämä sieltä nyt viimein. :D Kyllä se vei taas aikaa, mutta ei anneta sen nyt häritä vaan otetaan heti hyvä startti tähän juttuun!

Eikä tämä ole ainoa juttu, jonka kohdalla nyt on kuunneltu käyttäjien tahtoa. Aiempina vuosina joulukalenteriin on toivottu virallisia oikeita vastauksia, edelliseen joulukalenteriin nuo viimein saatiin. Joka vuosi tuostakin muistuttelin ajan lähestyessä. :P

Kaikkeni yritän, jotta sivuston asioita saataisiin eteenpäin, vaikka se ei aina näkyisikään missään. :) Todettava kai on tässäkin kohtaa, ettei ikinä kannata antaa periksi, lopussa kiitos seisoo.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat