Ankkalinnalainen keittiö on tunnettu mielikuvitusta hivelevistä herkuistaan.

Ankkalinnalainen keittiö on tunnettu mielikuvitusta hivelevistä herkuistaan. Toisinaan tarjolla on todellisia herkkuja kuten räiskäleitä tai pappilan hätävaraa, huonoina päivinä lounas voi taasen tarjota kiisselitäytteisiä perunoita tai kaalisoppaa maissimuhennoksen kera – jota Aku ja pojat uusimmasta Akkarista päätellen särpivät vielä monta viikkoa. Usein sarjan käsikirjoittaja, tai jos ei hän niin suomentaja, on kehitellyt jo makuhermoja hivelevän ruokalajin valmiiksi, ja meille toimittajille jää tehtäväksi vain pitää huoli ruoan oikeasta kirjoitusasusta. Aina silloin tällöin on kuitenkin puututtava menun tarjontaan ja vaihdettava jokin ruokalaji toiseen. Allekirjoittanut ei ainakaan osaisi kuvitella nauttivansa hanhenmaksasta tai kaviaarista – noista klassisista "herkuista" – ja niinpä joskus muuttelenkin näiden tilalle kermatryffeleitä ja mansikkahyveitä. Voisin nimittäin kuvitella mansikkahyveen peittoavan kaviaarin – olenko oikeassa?

Kaikki Vicarin ystävät ilahtunevat tänään avatessaan uuden Aku Ankan, sillä lehden aloittaa kyseessä olevan herran taiteilema johtosarja, jossa edellä mainittua kaalisoppaakin maistellaan. Lehden käsikirjoituksista vastaavat milteinpä alusta loppuun asti Pat ja Carol McGreal, jotka ovat kirjoittaneet Millalle varsin huokean (vaikkakin ehkä epämukavan) matkustustavan ja Akulle uuden nukkumapaikan (tosin tämänkin varmasti oma sänky voittaisi).

Oletteko käyneet jo katsomassa TaaviTöllöstä vanhoja Disney-lyhäreitä? Uusinhan putkahtaa ruutuun jo parin päivän päästä lauantaina, jolloin näkyviin tulee Tikun, Takun ja Akun tähdittämä Talven varalle.

Kas! Melkein unohdin viitata tekstissä blogin otsikkoon. Siispä: mitä sinä tekisit autotallillisella kaalisoppaa maissimuhennoksen kera?

Ankkamaista keskiviikkoa!

Kommentit (11)

djlordi
Liittynyt18.6.2012

IOhan kohtuullinen Aku Ankka jälleen. Sanokaa seuraavassa blogissanne, tuleeko Cavazzanoa tai Taikaviittaa tänä vuonna Aku Ankassa ollenkaan..

Vierailija

Vicarin sarja ei ollut niin hyvä, kuin yleensä Vicarin sarjat ovat. Jaa..a. Mitäköhän sitä niin isolla soppamäärällä tekisi? :) No, möisin ne varmaan kovaan hintaan joillekkin sopan ystäville. :)

Vierailija

Minä lahjoittaisin ne kaalisopat Tyhjälään. Jos ei kelpaisi, niin sitten myisin Roopelle. 0.01€/kpl! :)

Vierailija

Inhoan kaalisoppaa, mutta tehokkain tapa olisi varmaan myydä ne jollekkin Kalkkunalan Kaalisoppakerholle. Enpä ole vielä käynyt siellä Ankka-Tv:ssä, käynkin hiukan vilkaisemassa..

Vierailija

Kyllä ankkojen keittiöstä tosiaankin löytyy monenlaista ruokaa pöytään :D

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat