Tämän viikon Akkari alkoi varsin talvisissa tunnelmissa, kun Aku suunnisti Herraskaisten hienohelmojen klubin retkelle miljonääri Jakke Pyrtsöläksi naamioituneena.

Tämän viikon Akkari alkoi varsin talvisissa tunnelmissa, kun Aku suunnisti Herraskaisten hienohelmojen klubin retkelle miljonääri Jakke Pyrtsöläksi naamioituneena. Allekirjoittanutta ilahdutti erityisesti sarjan loppu – vääristä vetimistään ja aiheuttamastaan lumivyörystä huolimatta Akulle kävikin verrattain mainiosti! Iineskin kiepsahti silminnähden ilahtuneena Akun kaulaan! Aku naamioituu uudemmankin kerran viikon lehdessä, mutta... Hmm? Teistä lukijoista en tiedä, mutta ainakin minun mielestäni Aku muistuttaa kakkulat nokallaan kovasti rakasta sukulaissetäänsä. Onpa syykin valepukuun melkein kuin Roopelta lainattu: päästä ilmaiseksi paikasta A paikkaan B. No, niin tai näin, tutusta nokasta erehtyy harvoin, oli kostyymi mikä hyvänsä. Tosin Taikaviittana Aku on viilannut jo useamman vuoden linssiin muita ankkalinnalaisia. Kumma juttu, ettei edes pojille ole selvinnyt heidän setänsä salainen identiteetti. Ehkä tämäkin päivä joskus koittaa. Vai mitä luulette?

Vanhoista blogikommenteista löytyi muutamasta kohdasta kaino toive toimituksen uudenvuodenlupaukseksi – blogeja saisi tulla tiuhempaan tahtiin. Otamme tästä toiveesta vaarin ja pyrimme pyöräyttämään blogikoneiston entistä useammin käyntiin. Vielä kun saamme kollegani Akin keskiviikkoisessa kirjoituksessaan mainitsemat vierailevat tähdetkin tekstejään naputtelemaan, niin blogejahan alkaa suorastaan tulvia – meniköhän tämä nyt jo ankkamaisen liioittelun puolelle? Eikä teidän muuten tarvitse huolehtia. Emme suinkaan aio jatkossa suunnata kaikkea huomiotamme Facebookille, vaan osansa saa myös tämä sivusto.

Kommentit (7)

djlordi
Liittynyt18.6.2012

Joo, kyllä Aku näytti aika samannäköiseltä, kuin Roope. Hyvä vaan, ettei kukaan tiedä Akun salaista henkilöllisyyttä. Tarinoita on kivempaa lukea, kun Aku joutuu peittelemään salaisuuttaan.

Vierailija

Minusta Aku ei näyttänyt hirveästi Roopelta...

Hyvä lehti oli kyllä! Tapu tapu tapu!

Vierailija

Mielestäni lehti oli aika huono. Ensimmäinen tarina, kuten lopun kaksi lyhyttä, olivat ainoat luettavat. Niissä kahdessa oli surkea käsikirjoitus ja/tai piirtäjä. Lehtiin voisi laittaa parhaimpien piirtäjien sarjoja enemmän!

Siinä minun kritiikkiäni viime lehdestä.

Vierailija

Aku/Jakke-sarja ei oikein minua miellyttänyt. Hieno oli taas tämäkin akkari ja seuraavaa ei malta odottaa, kun näyttäisi Vicarin oleva seuraavan johtosarja!

Vierailija

Ei mikään paras Akkari tuo numero 2, mutta ihan ok kyllä. ( Siksi, koska Rodriques oli piirtänyt johtosarjan. )

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat