Valepukuihin sonnustaudutaan Ankkalinnassa ahkerasti: Aku on esiintynyt useammin kuin kerran Roope-setänään, ja ankanpoikien valeasuarsenaalikin ulottuu aina koppakuoriaisista avaruusolentoihin.

Valepukuihin sonnustaudutaan Ankkalinnassa ahkerasti: Aku on esiintynyt useammin kuin kerran Roope-setänään, ja ankanpoikien valeasuarsenaalikin ulottuu aina koppakuoriaisista avaruusolentoihin. Kaikki Ankkalinnan asukkaiden päällä nähdyt asut eivät ehkä ole noin naamioitumisen kannalta kaikkein onnistuneimpia, mutta sinnikkäästä yrittämisestä on ehdottomasti annettava edes kunnon kehut. Karhuveikot ansainnevat aplodeista suurimman osan. Vai mitä? Esimerkkiä voi hakea tämän viikon Akkarista Per Hedmanin käsikirjoittamasta sarjasta, jossa Karhukoplan luumupiirakat jäävät syömättä ja trio saa jokseenkin kyseenalaista julkisuutta ? ainakin alamaailman silmissä.

Juonimmat valepukuihin sonnustautuneet roistot tavataan yleensä Mikin tutkimien rötösten parissa. Näiden heppujen kyky naamioitua milloin keneksikin Ankkalinnan merkkihenkilöksi saa varmasti jopa Madame Tussaudsin vahakabinetin henkilökunnan vihertymään kateudesta. Roistoilla on tosin vielä petrattavaa maneereissaan, sillä useimmiten heidän todellinen henkilöllisyytensä paljastuu käytöksen kautta. Näin taitaa muuten käydä Akun kollegallekin tämän viikon jatkiksessa.

Karhukoplan veikoille voisi antaa vinkkinä, että alati nassulla viipyvä musta naamio jokseenkin helpottaa tunnistamista ovelimmankin valeasun alta.

Kommentit (14)

Vierailija

Hauskaa viikonloppua sinnekkin! Lehti oli aika hauska, sai ainakin nauraa mielessään noille Karhukoplan valepuvuille! :D Joo, olen aina itsekkin miettinyt, miksi niillä pitää aina olla se naamio naamalla? Ei kukaan niitä tunnistaisi, jos niillä EI olisi sitä naamiota... Mutta ehkä se on tarkoituskin että niillä menee kaikki metsään. Eihän sekään olisi kivaa, jos kaikki aina menisi prikulleen nappiin, ja mitään kiinnostavaa ei koko lehdessä olisi. Näin on ihan hyvä.

Salwer1st/
Liittynyt6.5.2008

Palautetta sivuista: Minulla on ollut sama bugi tässä jo kolme päivää. Se ei ole poistunut hetkeksikään. Mitä pitäisi tehdä? Viikonloput sinnekin.

Vierailija

Heh Heh! Hauska tuo tarina kyllä oli. Itse olen miettinyt, että tuleekohan koskaan tarinaa, jossa näytetään Karhuveljet ilman naamiota, joskus taas mietin minkänäköisiä he olisivat ilman naamiota, mutta mieluummin minä luen tarinoita joissa Karhuveljekset seikkailevat naamion kanssa, sillä kuten sanoitkin, niin Naamio auttaa tunnistamista karhuveljesten osilta, niinpä jos he olisivat ilman naamiota, he onnistuisivat melko jokaisessa keikassaan kun heitä ei tunnistaisi niin helposti. Hyvää viikonloppua sinullekin Lilli!

Vierailija

Joo hauska tarina tuo oli. Karhukopla on kyllä parempi naamion kanssa kuin ilman.

Vierailija

Juu kyllä toi oli aika huvittava tarina pakko myöntää. Miksi karhukopla pitää maskia vale puvun alla?

Vierailija

Ihmettelen vaan ku Karhukoplalla on valeparta ja joskus lasit ja erillaiset vaatteet silti lukijan on helppo tunnistaa heidät mutta muut ei tunnista heitä!!

Vierailija

mäki ihmettelen sitä et miks karhukopla pitää sitä mustaa maskia aina valepuvun alla?

Tapsa99
Liittynyt7.9.2008

Se on aika outoa kun kukaan ei tunnistaa karhukoplaa, kun he ovat naamiais-asuissa, vaikka heillä on ihan selvät tuntomerkit; Heitä on 3 ja sitten niillä on semmoiset silmälaput. Minä ainakin tunnistan ne heti, vaikka ne olisivatkin naamiais-asuissa. Kiitos taas hyvästä blogista!

Vierailija

Toi jakso oli aika hyvä samoin aihe. Minusta Karhukoplan ei tarvitsisi aina pukea päällensä naamiota sillä minä ainakin tunnen heidät aina

Vierailija

Aku on hyvä naamioituja, sillä hän touho,ankanpojat,karhukopla ja pelle muuttuivat milloiksi roope-sedän numerossa 290.

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat