Ankkalinnassa riittää naapureita joka lähtöön, mutta onnistuisikohan Aku saamaan yhtä kiivaat kamppailut aikaan kenenkään muun kuin Teppo Tulpun kanssa.

Ankkalinnassa riittää naapureita joka lähtöön, mutta onnistuisikohan Aku saamaan yhtä kiivaat kamppailut aikaan kenenkään muun kuin Teppo Tulpun kanssa. Tämänviikkoinen Suurin Kurpitsa -sarja oli jälleen paraatiesimerkki siitä, mitä voi käydä, kun kaksi kilpailuhenkistä koheltajaa pitää majaa vierekkäisissä taloissa. Ehkä sen takia Tulppu ei päässyt mielipidekyselyssämme kovin korkealle kivoin naapuri -kisassa.

Suurin osa teistä (52%) nimittäin haluaisi naapurikseen mieluiten Mikki Hiiren. Tämän tiedon toimitus poimi Päivän kysymys -gallupien arkistoista. Samaisesta paikasta löytyy monia muitakin mielenkiintoisia tilastotietoja: 30,2% päivän kysymykseen vastanneista rynnistäisi ilmoittautumaan mansikansyöntikilpailuun, mikäli sellainen järjestettäisiin. Yli puolet (52,5%) näkisi mielellään Akun astelevan alttarille ja jakavan ankanpoikien kasvatusvastuun vaimon kanssa. Valtava määrä teistä (75,3%) pitää Milla Magiaa parhaana loitsijana ja 41,8% istuisi myös kiltisti kuuntelemaan oppituntia taikomisesta neiti Magialta itseltään. Jopa 78% omistaisi mielellään Roope-sedän tavoin kolme kuutioeekkeriä käteistä! Siitäkin huolimatta, ettei raha aina tuo onnea, kuten keskiviikon Akkarin Rahan tuska -sarja opettaa.

Harmi, ettei Milla Magian taikaoppitunneille taida enää ehtiä, jos haluaisi loihtia käkriäisenä oikean noidan tavoin. Mutta ehkä pääsiäisenä...

Kommentit (13)

Vierailija

Joo, minä ainakin haluaisin naapurikseni Mikin ja haluaisin oppia taikomaan yhtä hyvin kuin itse Milla mutta ainahan voi toivoa. Olen usein katsonut gallup-arkistosta mikä oli tulos viime päivänä ja voittiko minun äänestämäni asia.

Taikisfani
Liittynyt2.7.2008

Minä en ainakaan haluasisi mikkiä naapurikseni. Haluasin kylläkin omistaa kolmen kuutioeekkerin verran- akkarijulkaisuja! Totta puhuen, aika sekava blogi.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Salwer1st/
Liittynyt6.5.2008

Nyt on tilastoa. En tainnut osalistua mihinkään noista äänestyksiä. Täytyypä tästä mennä vastaamaan tämän päivän kysymykseen.

Vierailija

No tosiasiassa en minä Mikkiä haluaisi... Tulppuhan olisi ollut aivan mahtava! ;) Joo, minä ainakin haluaisin omistaa nuo Roopena rahat... Mnasikansyöntikilpailu, voihan sitä haaveilla, kesäisin ainakin... Nyt on vain kylmää ja koleaa... :^/

djlordi
Liittynyt18.6.2012

Lauantai-ilta klo 22 jo, ja nyt vasta luen uusimman lehden (veljeni "varasti" Aku Ankan kotiin yhdestä paikasta, kun ei kerran tullut se kotiin). William Van Hornin ruudut ovat aika tyhjiä. Tämäkään Williamin tarina ei ollut kovin kummoinen; pisteet 2/5. Don Rosan "Suurin kurpitsa" on myös kirjassa Aku Ankan parhaat, mutta luen sen vasta tämän jälkeen. Sitten tarinaan, kerrankin Don Rosalta löytyi hieman parempi tarina ja se sopii hyvin tähän Halloween-aikaan; pisteet 4/5. Pelle Pelottoman tarina, (kirjoitusvirhe s.26 ruutu 2 :) ) ihan kohtuullinen, mutta aika huono; pisteet 2/5. Marsalin tarinan alku hyvä (kirjoitusvirhe s.30 ruutu 3 :) ), mutta muuttuu hieman sekavaksi, tarina jatkuu ensi numerossa ja Veijon tiputtama astia ei tipu Hannun päälle; pisteet 4/5. Lopuksi vielä Gonzalesin tarinoista: Hyviä ovat, 1:lle pisteitä 2/5, en oikein tajunnut sitä ja 2:lle 4/5. (CAVAZZANON TAIKAVIITTAA tai muuta Cavazzanon tuotantoa toivoisin Aku Ankkaan).

Vierailija

Olin totisesti yllätynyt, kun näin Don Rosaa Akkarissa pitkästä aikaa. Hän on totisesti ollut lempipiirtäjäni aivan alusta lähtien. Se piirrostyyli, jota hän käyttää on aivan mahtava. Sekä ne juonet. Ihailen Rosaa aivan suunnattomasti, ja "Suurin kurpitsa" oli tosiaankin - jälleen kerran - aivan loistava. Noh, eipäs enempää siitä. Minäkin äänestin Mikki Hiirtä, sillä Mikkihän on tunnetusti mukava henkilö. Milla Magia on tosiaankin mahtava loitsija, mielestäni yksi parhaimmista hahmoista koko Akkarissa.

Vierailija

Kiva Blogi jälleen kerran kun kerroitte noita tuloksia! Tämän viikon akkari oli todella mahtava mutta olisi ollut hauskempaa jos olisi ollut enemmän Halloween tarinoita.

Vierailija

Minä ainakin haluaisin naapurikseni Mikin, ja Milla on todella hyvä taikomaan. Pidin paljon sarjasta Suurin kurpitsa.

Vierailija

en haluaisi noista ketään naapurikseni Aku kyllä voisi saada vaimon siitä saisi sarjoihin jotain vaihtelua

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat