Kommentit (14)

Vierailija

Mahtavaa!!Vihdoinkin tuli matskua neljän mestarin Suomen kiertueesta,tätä olen kauan jo odottanut :D Täytyykin mennä katsomaan ankka tv stäkin se juttu!

Vierailija

Hianoa,että ankka-piirtäjät ovat Suomessa. Olisi hauska oppia piirtämään roope

Vierailija

Tosi kiva artikkeli!!!Mukavasti kuvia!! :) Ensi kerralla kun piirtäjät tulevat Suomeen toivoisin että Helsingin vierailu olisi myöhempään sillä kun neljä mestaria tulivat Helsinkiin minulla oli vielä koulua siihen aikaan.....Kiva Artikkeli!!!!!!:)

Vierailija

Miks se Sisu laittoi mut jäähylle, vaikka en oo pitkään aikaan kirjoittanut mitään tyhmää?!? P:stä se sisu!!!!!!!!!!!!!!!

Akuhullu97
Liittynyt18.6.2012

Kiva artikkeli! Kerrankin paljon kuvia, se on mielestäni iloinen yllätys... Olin itsekin tuolla Suomalasessa kirjakaupassa kun noita nimmareita jaettiin.

Vierailija

Tampereella oli näköjään enemmänkin ohjelmaa... Itse kävin Helsingissä. Kiva kun tuli paljon kuvia, olisi saanut olla enemmän Hesasta;).

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat