Paljon on kerinnyt tapahtua nyt jo kuluvan vuoden aikana. Sen lisäksi, että Aku on nyt Facebookissa, on myös Akkarin nettisivut päivittyneet ja lehtienkin suhteen porskutellaan jo neljännessä numerossa.

Paljon on kerinnyt tapahtua nyt jo kuluvan vuoden aikana. Sen lisäksi, että Aku on nyt Facebookissa, on myös Akkarin nettisivut päivittyneet ja lehtienkin suhteen porskutellaan jo neljännessä numerossa. Tämän vuoden puolella on ehditty nähdä Akkareissa jo kaikkea Jakke Pyrtsöläksi naamioituneesta Akusta aina Vicarin luonnostelemaan ruokasotaan, ja tämän viikon Aku jatkoi ainakin minun mielestäni tutun varmalla ja monipuolisella valikoimalla erilaisia sarjoja.

Roope pääsi maistamaan koneellista elämää samannimisessä sarjakuvassa, kun hän pyysi Pelleä kehittämään robotteja rahaa vievien ja silti niin huonoa työtä tekevien palkollistensa tilalle Ankka-yhtymän Härveli- ja Hilavitkutintehtaalle. Todellisessa elämässä Roopen neronleimaus ei voisi toimia – ainakaan vielä tänä päivänä – eikä toiminut ongelmitta Ankkalinnassakaan. Robottiseikkailut ovat muuten aika tyypillistä Akkarikamaa, ja kuten tälläkin kertaa, on niiden takana tietenkin lähes aina Pelle Peloton. Tosin jos Vulkaanista veistotaidetta -sarjaan on uskominen, niin ainakin tulevaisuuden varalle Ankkalinnasta on kasvamassa vielä monen monta keksijäneroa.

Oletteko muuten huomanneet, että nyt näin uuden vuoden kunniaksi yksisivuiset ja muutaman ruudun stripit ovat yleistyneet? Minusta nämä lyhykäiset, juoneltaan yksinkertaiset pikkutarinat ovat useimmiten oiva lisä sarjakuvaan? Mitä mieltä te olette? Entä, jos nyt nähdyt Al Taliaferro ja vasta muutamaa vuosikymmentä myöhemmin vaikuttanut Marsal laitetaan vastakkain, kumpi vetää niin sanotusti pidemmän korren? Muistutuksena vain, tämänkertaisen Akkarin Hanget korkeat nietokset -yksisivuisesta vastasi Marsal ja Taliaferron harteille jäi neljän kuvan kuvasarja, Varattu apaja.

Ja vielä jotain sanoakseni, käykää ihmeessä katsomassa Ankka-TV:stä Disney-klassikkoja, jos ette ole vielä niillä nurkilla pistäytyneet (ja toki aina uusia pätkiä sitä mukaa, kun niitä ilmestyy). Viimeisimmän sivuille ilmestyneen, Tikun ja Takun sekä Akun välisen taistelun ei soisi jäävän keneltäkään paitsi. Kaikki siis joukolla Ankka-TV:tä katselemaan!

Kommentit (9)

Juu, olenhan minä huomannut, että ne lyhyet sarjikset onyleistynyt, joka onkin minusta kiva ja hauska juttu!! En osaa oikeastaan sanoa kumpi vetäisi pidemmän korren...

Olen jo käynyt katsomassa uusimman ja muutkin animaatiot ankka-tv:stä.

djlordi
Liittynyt18.6.2012

Hyvä, että Aku Ankka -lehti vähän uudistui. Yksisivuiset ovat mukavaa "luettavaa". Vielä kun Cavazzanoa ja Taikaviittaa saisi, niin kaikki olisi hyvin. Taskukirja kuitenkin ykkösjulkaisu.

Vierailija

Se on ihan mahtavaa, kun akkarikin uudistui! (: Al Taliaferron lyhyet sarjat ovat mukava ja tärkeä lisä jokaiseen akkariin! Älkää siis jättäkö niitä pois, taikka edes vähemmälle!

Ja mukavaa, kun uudesta akkarista kerrotaan aina hieman, ja kansikuvatkin näytetään. Akkareihin voisi tosiaan tulla Taikaviittaa nemmän, Cavazzanon piirroksia myös hieman, vaikka taskarissa ne näyttävät paremmilta. (Siis ne Cavazzanon piirrokset) Taskareihin lisää hyviä sarjoja, tammikuun taskarissa ei ollut mitään ihmeellistä, joten en ostanut sitäkään. Ostan vain ne, joissa on jotain todella hyvää.

Toivomuksia tuli täältäkin päin, mukavaa on myös se, että blogiin kirjoitellan nykyisin enemmän! (:

OP kuittaa

Vierailija
Liittynyt22.2.2009

Yksisivuiset ovat niin hyviä, vai sanoisinko mahtavia! On mukavaa nähdä niitä, koska niitä näkee niin harvoin AA:ssa. Taliaferro kyllä osasi hommansa. Ankka-TV:ssä olen käynyt katsomassa "Näin asennat kotiteatterin" ja "Pitkästyneet haamut". Kolmaskin pitäisi varmaan käydä katsomassa.

Vierailija

Noista ankka tv:en Aku jaksoista niin olen käynyt katsomassa sen " Näin asenna kotiteatterin " niin se oli hauska, lisää tallaista ylläpito :).

Lillen

Vierailija

On hyvä että yksisivuiset on tullut suurempaan osaan, mutta yksi asia on melkein kokonaan kadonnut lehdestä. Jatkosarjat. Milloin näimme viimeksi jatkosarjan? 70-luvun akkareissa oli harvinaista ettei yksi lehti sisällä jatkosarjan alku- tai loppuosaa, mutta nyt jatkosarjoja ei ole kuin muutamassa kuukaudessa pari. LISÄÄÄÄ JATKOSARJOJA!!

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat