Lehden aihe onkin tällä viikolla mielenkiintoinen, Akun ja Mikin yhteiselo. Nykyään on tosiaan melko harvinaista saada kaksikko mahtumaan samoihin ruutuihin. Feriolia on kuitenkin kiittäminen, että sitäkin saadaan edes aina silloin tällöin todistaa. Ankan elämää -osiossa, lehden lopulla on kiintoisa artikkeli aiheesta, jossa kerrotaan mm. italialaisten eristäneen ankat ja hiiret omiin kaupunkeihinsa. Heidän lisäksensä myös ainakin unkarilaiset ja islantilaiset ovat tottuneet näkemään ankat ja hiiret erillään. Kumpi on teidän mielestänne parempi vaihtoehto – yksi ja ainoa kaupunki, jossa eletään sopuisaa yhteiseloa vai kaksi erillistä kaupunkia?

Lehden tarinoissa oli myös huomionarvoisia seikkoja, joista ensimmäisenä täytyy toki ottaa syyniin Akustuksen aarteen kolmas ja viimeinen osa. Tarinassa ollaan nyt Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa, jossa hullutellaan legopalikoista rakennettujen talojen kanssa. Ratkaisu ei kuitenkaan ole löytyäkseen edes Tanskasta, joten surullisella ankkaviisikolla on edessä katkera paluu Ankkalinnaan. Tarinaa tehnyt norjalaiskaksikko ei pettänyt tälläkään kertaa. Sarja sai arvoisensa lopun, ja juonikuviot kutoutuivat yhdeksi verkoksi. Vai mitä mieltä te olette?

Lehden aiheena ollut ”Aku ja Mikki” tuli myös esille sarjakuvana. Syntyperältään yhdysvaltalaisen, sittemmin tanskalaistuneen Byron Ericksonin käsikirjoittama ja Feriolin kuvittama Akun ja Mikin yhteisseikkailu Aku ja Mikki vaihtavat osia oli kekseliäs seikkailu, jossa Pellen muodonmuuttajien avulla Aku ja Mikki ovat aikansa toistensa kengissä. Mahtuvatko Aku ja Mikki mielestänne samaan sarjaan vai onko yhdessä tarinassa tilaa aina vain yhdelle päähenkilölle?

Kommentit (3)

Vierailija

En niin hirveästi pidä Mikki-tarinoista, mutta Mikki ja Aku-tarinat ovat ihan luettavia.

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat