Jo Kari Korhosen piirtämässä kannessa mainostetaan 47/09-lehdestä löytyvän Korhosen itsensä tekemä johtosarja. Sitä ennen kuitenkin tilaa on vielä Oma nurkka -palstalle, jossa kaksi kiinnostavaa kysymystä saa vähintään yhtä mielenkiintoiset vastaukset.

Sitten oli Korhosen sarjan vuoro. Sarja oli kiitettävä, juoni oli oivaltava ja hauska. Kaikki asiat linkittyivät tavalla tai toisella toisiinsa. Juonen käydessä hyvällä tavalla aina vain sekavammaksi, lukija ei voinut kuin nauraa. Kun Aku lopulta istui herra Hurua vastapäätä pöydän ääressä ja muisti yhtäkkiä inhoavansa parsakaalia… Neiti Näpsän (katso vaikka s. 7) ulkonäkö kiinnitti huomioni. Täytyy sanoa, että minä jopa pidin Korhosen luomuksesta.

Korhosta seurasi sudenpennut. Aku ja sudenpennut ovat jopa yleiseksi luokiteltava yhtälö, mutta Roopea ja sudareita ei minun muistaakseni niin usein olekaan yhdistelty. Siksi olikin hauskaa nähdä toimittajien ahdisteleman Roopen matkaavan yhdessä sudenpentujen kanssa. Barksin käsikirjoittama Ryysyistä rikkauksiin oli loppuratkaisultaan kuitenkin melko tyypillinen – ovelaksi itseään luullut Roope antaa palkinnoksi sudenpennuille rihkamaa, mikä kuitenkin osoittautuu kalliiksi erheeksi. Daan Jippesin piirrokset antavat hienon loppusilauksen hauskalle sarjalle.

Akkarin nettisivuilla voi muuten voittaa liput neljälle Disneyn Jääshow -kilpailussa. Käykää ihmeessä kaikki ottamassa osaa.

Kommentit (7)

Vierailija

Kari Korhosen tarina oli 9½ tarina, mutta Jippesin oli samanlainen kuin monet muut tarinat - tapahtumapaikka ja henkilöt olivat vain erilaisia.

Vierailija

Tarina oli ihan hyvä, muttei silti niitä parhaimpia. Korhosen Piirrustus tyyli on kohentunut entisestään paremmaksi kuin hänen viimeksi piirtämässään sarjassa.

Hiidenkirnu
Liittynyt18.6.2012

Kannattaisi [b]antsu95[/b] kysellä tuollaista kysymystä [u]palautteen[/u] kautta.

[i]Uutta blogia[/i] pitäisi taas saada kehiin...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat