Hei kaikki!

Olen Ville ja käyn kahdeksatta luokkaa Tapiolan koulussa Espoossa. Kun TET -harjoittelu lähestyi, ajattelin mennä jonnekin ala-asteelle, mutta Aku Ankan sivuilla surffatessa löytyi blogikirjoitus, jossa kerrottiin mahdollisuudesta päästä Aku Ankalle TET:iin. Luin tämän tekstin ja olin aivan myyty. En enää ajatellut muuta kuin Aku Ankalle TET -harjoittelijaksi pääsemistä (No, kakkosvaihtoehto oli mennä valokuvataiteen museoon, mutta pääsin tänne).

Luulin, että työni olisivat enimmäkseen Aku Ankkojen lajittelemista ja Lataamon tarkistamista, mutta olen tehnyt paljon muutakin, kuten lajitellut Akuja, etsinyt virheitä Satukirjastosta, pelannut Duckforcea, kääntänyt Milla Magia -tarinan, jossa Milla pelleilee taikalampun kanssa, kirjoittanut tähän blogiin, etsinyt tarinoita Lataamosta ja tietenkin lukenut Aku Ankkaa.

On kyllä harmi kun koulu jatkuu taas, sillä täällä on ollut niin kivaa, että olisin voinut jäädä ilomielin toiseksikin viikoksi. Erityisen kivaa on ollut kääntäminen, joka on yllättävän vaikeaa. Olen oppinut paljon siitä, miten Aku Ankka -sarjakuvakirjoja, -lehtiä, -taskareita ja -peliä tehdään.

Jos olet joskus ollut vähänkin kiinnostunut Aku Ankasta (ja muistakin Disney-hahmoista), aikakauslehdistä tai kielistä voin vain suositella Aku Ankkaa!

 

    

 

Kaikki kuvat Villen ottamia.

Kommentit (2)

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat