Nyt kun olemme saaneet lueskella jo kahden "vierailijablogistin" aatoksia, lienee vaihteeksi syytä avata toimituksenkin sanaista arkkua.

Kuluneen viikon aikana olemme yrittäneet ryhdistäytyä muussakin kuin blogien kirjoittelussa Aku Ankan omien nettisivujen kohdalla. Kaikki innokkaat piirtäjät ovat toivottavasti huomanneet galleriassa avautuneen uuden näyttelyn, jonne voi lumisen talven kunniaksi ja lähestyvien talviolympialaisten hengessä lähettää omia tuotoksiaan ankkalinnalaisista talvilajien parissa. Ajankohtaista-osiokin on jälleen nimensä mukainen – siis ajankohtainen eikä esimerkiksi viimekuukohtainen. Uutisia muiden muassa uusista ankkajulkaisuista voi siis käydä lukaisemassa sieltä. Pakkohan tässä on myös mainita edes sivulauseessa, että Facebookissa Aku Ankka on saanut jo miltei 10 000 kaveria. Ei siis ole epäilystäkään siitä, kuka ankkalinnalaisista on naamakirjan suosituin.

Koska yksi Aku Ankan toimittamisen suoloista ovat suomen kielen ihanat koukerot – miten yksinkertaisistakin lauseista saa joskus viritellä hersyviä aarioita (vaikka usein puhekuplan rajat tulevatkin vastaan, ennen kuin lyyrisen helmensä saa valmiiksi) – odotan ainakin minä innolla, millaista kirjoitettavaa uusi blogistimme Lari Kotilainen tulevaisuudessa tehtailee. Kuplien tekstien toimittamisessa hauskinta on juuri etsiä uusi tapa sanoa vanha asia, mutta kuuluu toimituksen työnkuvaan myös punakynän kanssa suhertaminen – jokainen lehti käydään täikammanomaisesti läpi useaan otteeseen lyöntivirheiden varalta. Ja koska olen tänään puuhaillut punakynän ja tulevien viikkojen Akkareiden kanssa, voinkin kertoa, että ainakin kalevalaisen runomitan ystäville on helmikuun lopussa tarjolla mukava yllätys.

Oikein runollista viikonloppua näin Runebergin päivän kunniaksi!

Kommentit (12)

Vierailija

Todella mahtavaa, että blogiin tulee enemmän kirjoituksia! Jatkakaahan samaan malliin! (: Kalevala-akkaria odotan innolla. Joskus voisi tulla Kalevalan kunniaksi Rosan Sammon salaisuus-tarina, Kalevalaan kun liittyy... Mikäköhän se "mukava yllätys" mahtaa olla? Odotellaan, toivottavasti on sen arvoinen! (:

OP kuittaa.

Don McAnkka
Liittynyt26.10.2009

OP, Sammon salaisuus julkaistiin joskus viisi-kuusi vuotta sitten, enkä haluaisi sitä taas lehteen näin aikaisin. Ei nimittäin Rosaa parhaimmillaan...

Mutta mukava, että toimitus jaksa kirjoitella tänne taas ahkerasti! Kiitos siitä!

Vierailija

Hienoa on todellakin, että toimitus on jaksanut ymmärtää, että monet käyttäjät tykkäävät täällä vastailla ja lueskella noita toimituksen blogeja. Ja hyvä että toimitus tulee nyt aktiivisemmaksi ja enemmän tulee blogeja, sillä silloin _EHKÄ_ ylis ja toimitus voisi poistaa kaikki spämmi - topicit tai poistaa ja estää käyttäjien kanssa trolleja ja niiden tekoja esim: NGF:än ja muiden trollien jota _EHKÄ_ tulee näille sivuille. Ja kiitän toimitusta todella paljon tästä heidän alkavaisesta aktiivisuudesta! Kiitos paljon, AA:n toimitus!

Seuraa 

Toimituksen turinat on Aku Ankka -tuotteiden toimitusten yhteinen blogi, jota päivitetään ankkamaiseen tapaan sopivan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogia lukemalla pysyt ajan tasalla Aku Ankan ja ankkamaailman tapahtumista.

Blogiarkisto

Kategoriat