Fantasia rope

Sivut

Kommentit (118)

Jomppe
Seuraa 
Liittynyt14.11.2016

Joo. Peli voitaisiin aloittaa taas alusta. En itse ainakaan enää muista kunnolla mihin edellisessä jäätiin. Ei mitään kiirettä.

Säännöllisen epäsäännöllisesti paikalla.

Vallu
Seuraa 
Liittynyt9.9.2015

Hahmo

Nimi: Jow Crowner (ääntyy [dʒou kraune*])

Ikä: 47

Arvo: entinen Punaisen tornin markiisi, "Näkymättömien" (lainsuojaton joukko) johtaja

Vahvuudet: käsistään vahva

Heikkoudet: hidas

Luonne: harkitsevainen mutta aina äärimmäisen vakava, vihaa ja halveksii naisia

Aseet: rapier-miekka "Rautahavu", siniteräksestä (pohjoisen erittäin kestävä terätyyppi) valmistettu tikari

Ulkonäkö: 173 cm pitkä, haaleanpunaiset silmät, lyhyt musta tukka, punainen huopaviitta, musta tunika

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Taustatarinaidea:

Valtamerien ympäröimä valtakunta on ajautunut sekasortoon, kun tasavallan perustaneet parlamentaristit ovat vieneet kuninkaalta pään. Armeijat ovat kuitenkin jakautuneet pieniksi itsenäisiksi yksiköiksi eivätkä monarkistit tai parlamentaristit pysty kokoamaan kunnollista armeijaa. Maatilat on ryöstetty, metsät poltettu, linnat sorrettu. Joka päivä käydään taistelua elämästä ja kuolemasta aatelin ja heikkojen sotapäällikköjen herkuttellessa kirsikoilla linnoissaan karttojen ääressä.

Ideana Englannin sisällissota, missä olivat vastakkain rojalistit ja tasavaltaa ajaneet.

"Sana on kuin nuoli, lähetettyäsi se matkaan et voi saada sitä takaisin."
- Doran Martell (?)

Jomppe
Seuraa 
Liittynyt14.11.2016

Nimi: Huru-Ukko

Ikä: 55

Arvo: lainsuojaton, hullu

Luonne: arvaamaton ja agressiivinen

Aseet: puukko sekä puuhaarukka, jota hän

väittää taikasauvaksi.

Ulkonäkö: 167 cm pitkä, pitkät pustat hiukset

ja parta, lähes mustat silmät.

Käyttää nukkavierua kaapua ja

vihreää viittaa.

Säännöllisen epäsäännöllisesti paikalla.

Robo
Seuraa 
Liittynyt17.6.2014

En ole varma jaksanko liittyä peliin. Tämä on jo kolmas kerta, kun tätä ropea yritetään nostaa. Tää peli on tehnyt jo niin monta paluuta, että sen nimeks pitäis antaa Paavo Väyrynen :D (kyllä, vitsi kopioitu suoraan Jukan punavihreästä komiikkaohjelmasta)

Tämä on allekirjoitus.

Jomppe
Seuraa 
Liittynyt14.11.2016

Se aamu oli kylmä ja sumuinen. Metsässä oli täysin hiljaista. Yksikään lintu ei laulanut eikä yksikään oksa kahahtanut. Yhtäkkiä hiljaisuuden rikkoi kovaääninen tömistely ja kummallisen kuuloinen rallatelu.

"Hölökyn kölökyn. Sieniä siellä ja sieniä

täällä!" , kailotti siivottoman näköinen risupartainen mies, joka hyppi sammal mättäiden päällä ilman kenkiä. Sitten hän alkoi juoksennella ympäriinsä tökkien maasta pilkistäviä sieniä puuharukalla.

"Hokkus pokkus" , hän mumisi ja huitoi raivokkaasti haarukallaan mutta sienet eivät muuttuneet miksikään vaan pysyivät ennallaan.

Lopulta mies kompastui kivenkoloon ja kaatui maahan raskaasti sadatellen. Sitten hän yllättäen vaikeni ja höristi korviaan. Hän oli kuulevinaan metsästä liikettä. Tämä ei tietenkään ollut mitenkään erityistä sillä hän kuuli usein ääniä päässään mutta koskaan ei voi olla liian varovainen. Hän nousi hitaasti pystöön ja etsi katseellaan piilopaikkaa.

/tästä alkaa Väyrysen uusi nousu. :D/

Säännöllisen epäsäännöllisesti paikalla.

Robo
Seuraa 
Liittynyt17.6.2014

Nimi: Pandu

Ikä: 19

Laji: Smog/smogilainen

Arvo: Lainsuojaton, maastakarkotettu, seikkailija

Kaverit: Farger, A'sni

Asuinpaikka: Smogun valtakunta, Komhan kaupunki (karkotettu)

Luonne: Nöyrä, kiitollinen, hillitty

Aseet: Luja puukeppi

Ulkonäkö: 180 cm, tumma iho ja vahvat kulmaluut. Pitkät, kaartuvat kulmakarvat. Vasemman käden nimetön menetetty pahoinpitelyssä. Kalju.

Muuta: Karkotettiin kotimaastaan Smogusta muutama kuukausi sitten maanpetturina (toimi hallitsija Radakoa vastaan). Jotkut kutsuisivat häntä elämän hylkäämäksi, mutta tällä nuorukaisella on tahdonvoimaa, eikä hän helpolla luovuta!

Ps. Peliä ei nosteta sopimalla vaan tekemällä.

Tämä on allekirjoitus.

Jomppe
Seuraa 
Liittynyt14.11.2016

Mies hiipi varovaisesti lähimmän pensaan luokse ja meni makaamaan se sisälle. Äänet voimistuivat ja nyt mies oli jo varma että jokin suuri oli tulossa kohti hänen piilopaikkaansa. Nyt ne kuuluivat jo aivan läheltä. Lisäksi hän haistoi savun. Mies lakkasi hengittämästä ja puristi tiukasti puuhaarukkaansa. Sitten hän näki sen.

Metsästä rymisteli karmea olento. Se oli kuin jokin lisko, mutta tämä hirvitys painoi taatusti monta tonnia. Se oli kauttaaltaan mustien ja punaisten suomujen peitossa ja sen selässä sojotti piikkejä. Sen suu oli täynnä sahalaitaisia hampaita ja sen jokaisessa neljässä jalassa oli miekan pituiset kynnet. Kamalinta otuksessa oli kuitenkin sen häntä. Siinä missä olisi pitänyt olla hännän pää roihusi ainakin puolimetriä pitkä liekki, joka näytti palavan ilman minkäänlaista polttoainetta.
Olento karjui ja heilautti häntäänsä sytyttäen takanaan olevat puut palamaan. Mies vapisi kauhusta pensaansa pohjalla ja alkoi mutista jotain epämääräistä partoihinsa ja naputti samalla varovasti haarukallaan maata.

Säännöllisen epäsäännöllisesti paikalla.

Robo
Seuraa 
Liittynyt17.6.2014

/Yhtäkkiä olennon kylkeä tökättiin lujalla puukepillä. Lisko käännähti ympäri, ja huomasi Pandun seisovan hänen edessään haastava ilme kasvoillaan. Olento sylki sähäkästi tulta nuorukaista kohti, mutta Pandu torjui sen, ja kumautti hirviötä kepillä kalloon. Se lähes kellahti selälleen: Pandu oli löytänyt sen heikon kohdan. Otus vain hurjistui, ja syöksi tulta kaikkiin lähellä oleviin puihin. Näytti siltä, että Pandu olisi jäänyt lieskan sisään, mutta mies syöksyikin kuin tyhjästä hirviön päätä kohti, ja hyppäsi keppi edellä sen pään päälle, murskaten sen kallon. Otus kiljaisi viimeisen kerran, ennen kuin kellahti kuolleena maahan.

Huru-ukko katseli hämillään Pandua.

-Arvon herra, nuorimies sanoi matalalla äänellä ja kummallisella aksentilla, -meidän on varmaankin parasta lähteä täältä. En yleensä käytä kielikuvia, mutta ennen kun käristymme kuin makkarat nuotiolla.

Tämä on allekirjoitus.

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Nimi: Tŕađ Ğoəł
Ikä: Yhtä vanha, kuin Myqrin metsä.
Laji: Metsänhaltija, velho
Ammatti/arvonimi: Metsän vartija
Kaverit/alaiset: Puut, pensaat ja kaikki mitä Myqrin metsässä on.
Asuinpaikka: Myqrin metsä
Muuta: Tŕađ Ğoəł on yhtä metsän kanssa. Jos metsä tuhoutuu, tuhoutuu myös Tŕađ. Tŕađ pystyy kommunikoimaan oman metsässä puiden kanssa ja hallitsemaan niitä. Sama onnistuu muidenkin puiden kanssa joskus, mutta se vie paljon enemmän energiaa.

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Tŕađ kulki kotimetsässään, mikä oli hyvin hoidettu, mutta tuhansia vuosia vanhat puut alkoivat tulla tiensä päähän, eikä nuorempia ollut kasvanut
enää pitkään aikaan. Uusia puita saataisiin vain käpyorkideasta, joita kasvoi vain jylhillä Åwen rinteillä. Koko vuoden jäässä oleva tulivuori saattoi aiheuttaa vavahtelullaan lumivyöryn milloin vain, mutta sinne oli lähdettävä. Tŕađ Ğoəł tarttui saavansa, puki viitan päälleen ja lähti ensimmäistä kertaa pois metsästä. Tŕađin suuressa ja harmaassa parrassa asui pieni liito orava perhe ja hänen hattunsa alle oli pesiytynyt kyyhkynen. Jopa taskuista löytyi hiirenpesät asukkaineen, mutta Tŕađ ei hennonut jättää ystäviään metsään. Näin kotometsä jäi seläntaakse horisonttiin katoavana laikkuna Tŕađin matkaansa etelään.

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

Jomppe
Seuraa 
Liittynyt14.11.2016

He juoksivat täyttä vauhtia pakoon pieniä metsäpolkuja pitkin. Oksat raapivat Huru-ukon kasvoja ja hän kompasteli yhtenään puiden juuriin. Hän haistoi jälleen savun ja tunsi kuinka maa tärisi heidän jalkojensa alla. Huru-ukko vilkaisi pikaisesti olkansa yli ja näki, että metsä oli ilmiliekeissä.
Hänen jalkansa luiskahti kivenkoloon ja Huru-ukko lensi kasvoilleen maahan. Hänen tapaamansa nuori mies kiskoi hänet pystöön ja hoputti häntä.

"Vauhtia nyt! Niitä tulee vielä lisää ja jos ne eivät tapa meitä niin sitten käristymme hengiltä."

"Ja minä kun halusin vain poimia sieniä rauhassa.", vanhus valitti.

Säännöllisen epäsäännöllisesti paikalla.

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Tŕađ puhkui ja puhisi kävellessään kukkuloilla kohti kaukana siintävää taivaanrantaa, kavuten kukkulan yli ja taas alas ties kuinka monetta kertaa.Sauvan valo alkoi hiipua, joten oli pidettävä kiirettä. Jokainen päivä ja jokainen sekuntti saattoivat olla elintärkeitä. Alueella elää monia Tŕađille tuntemattomia otuksia, joita oli paras välttää. Oli kulunut jo kuukausi, kun ensimmäinen askel kohti suurta seikkailua oli otettu. Matkan varrella muutama puusta pudonnut hedelmä, marjat ja kulaus vettä silloin tällöin olivat olleet hänen ravintonsa. Yöllä Tŕađ oli nukkunut aina muutaman tunnin, mikäli sopiva paikka oli löytynyt, mutta väsymys ja nälkä olivat noidankehä. Jokainen askel ja metri ruokkivat kehää, josta ei olisi ulospääsyä. Kulkiessaan hän saapui suureen metsään, joka koostui tammista ja koivuista, puut lauloivat tuulen kuljettamia säveliä, jotka olivat kulkijalle kuin unilääkettä. Lopulta Tŕađin silmät eivät enää pysyneet auki, eivätkä jalat kantaneet ja hän kierähti polun viereen sammalmättään päälle.

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Tŕađ heräsi nukuttuaan ties kuinka kauan hiiren puraisuun, mikä kirveli, mutta herätti. "Enkö ole kieltänyt sinua järsimästä muita?, tokaisi Tŕađ hiirelle ja laittoi sen takaisin taskussaan olevaan pesään. Kauempaa kuului ääniä, joten Tŕađ nousi kiireesti ylös ja meni hieman kauemmaksi puolusta. Polkua pitkin juoksi kaksi hahmoa, jotka näyttivät hätääntyneiltä. Tŕađin jalan juuressa räsähti oksa, kun hän yritti kurkistaa puskan yli. Hahmot kääntyivät ja toinen niistä osoitti sauvvallaan putkaan valmiina ollen lyöntivalmis. Tŕađ käveli hitaasti puskan takaa, niin rennosti, kuin vain pystyi...

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat