10 sekunttiako?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En ymmärrä hessun hahmo kisassa, kun jotkut pelaajat ovat onnistuneet siinä kymmenesä sekuntissa! oma ennätys on 25 sekunttia. Pitäisi saada kirjoitettua hahmon nimi sekunnissa, jos haluaa ennätyksen. Tahtoisin tietää teidän ennätyksiä peleistä.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

se on varmana huijausta vaikka joku osaisikin kymmensormitekniikaan nimittäin useat tietää keinoja jolla huijata

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ankkakonda kirjoitti:ei siihen mitään huijausta tarvita kun kerran niillä kuvilla on melkeen aina sama järjestys (vaihtuu suunnilleen joka 3 kerta)opettelee vain kaikki ulkoa.niin mä tein siinä kupla visassa ja sain siitä pelistä 1 mitalin

Niin mökin teen, listalle ei vaan enää voi päästä.

Vierailija

voi kyllä olla mahdollista että useat tyypit on saman tietokoneen äärellä yksi kertoo kuka se hahmo on toinen näpsäyttä hiirellä ja yks kirjottaa...

Vierailija

Puhuva Koira kirjoitti:Uskomattomalta se tuntuu, mutta varmasti jollain on näppärät normet.

hmmm...voihan se niinkin olla

Vierailija

Aku Ankan, pepin ja pari muutakin nimeä saa tehtyä sekunnissa, mutta kun sillä on esim. sana: pikku apulainen?

Vierailija

Minäkin kirjoitan aika nopeasti, mutten sitä ole kyllä kymmenessä sekunnissa läpäissyt koskaan. Se on varmasti bugi, sillä kukaan ei voi varmaan kirjoittaa niin nopeasti. Ykkösmitalin saa kyllä, jos on enemmänkin sekunteja. Joku saattaa saada esimerkiksi "Aku Ankka"-kirjoitettua yhdessä sekunnissa, mutta pitemmät nimet ovat vähän vaikeampia ja niiden kirjoittamisessa kestää kauemmin.

Mr. A.A kirjoitti:Eikö kukaan lue tuota minun viestiäni?

Luin kyllä, mutta mielestäni kymmensormijärjestelmälläkään ei saa kirjoitettua jotain "Sudenpentukernaali"-sanaa yhdessä sekunnissa. Saattaahan se tietenkin olla mahdollista, mutta tuntuu hyvin..epätodennäköiseltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat