Mahdotonta

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miten on mahdollista että Ankallisvisassa joku on saanut vastattua kaikki kysymykset yhteen sekuntiin eikö ole huijausta?

Kommentit (10)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, näistä onkin jo tuhat aihetta ollutkin.

Niin, tavallisesti tuollaista tulosta ei tosiaankaan voi saada. Minunkin kone muuttaa kaikki nollassa sekunnissa vastatut lukuun 1 sekuntia. Kyseessä on siis joku krakkeri tai joku, jolla vain on koneessa jotain...?

Vierailija

akulino kirjoitti:Miten on mahdollista että Ankallisvisassa joku on saanut vastattua kaikki kysymykset yhteen sekuntiin eikö ole huijausta?

On se huijausta, tällä hetkellä 10 sekuntia on paras mahdollinen tulos.

Vierailija

se on vain joku virhe näillä sivuilla tai sitten sitä niinkin yleistä, huijausta. Itsekin saan siinä kaikki 0 sek. mutta kone väittää muuta.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mr. A.A kirjoitti:se on vain joku virhe näillä sivuilla tai sitten sitä niinkin yleistä, huijausta. Itsekin saan siinä kaikki 0 sek. mutta kone väittää muuta.

Ne ketkä saa niin hyvän tuloksen osaavat kysymykseen vastata.

Vierailija

No mahdotonta on tosiaankin,vaikka olisin Helpossa,niin saan ehkä jonkun 0 sekuntiin,kone väittää aina muuta.Tuloksissa sitten näkyykin että:00:01.Onkohan joku hakkeri asialla,vai onko hänen(sen pelaajan)koneensa täysin kummallinen?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat