Nyt esitän tyhmyyteni.(modejen suhteen)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En tiedä mitä modet on, joten voisiko joku selittää sen minulle????:(:(:(

Kommentit (14)

Vierailija

Jaa luulin että modet on syötävää..hehheheh siis oikeesti, kannattaa vähän nähdä vaivaa ja etsiä tietoa ennenkuin kysyy.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Modet ovat ns. järjestyksen vavojia täällä Aku Ankan nettisivuilla. Jos joku tekee jotain tyhmää(esim.kirjoilee) ja modet huomaa sen niin sillon ne passittaa sut jäähylle.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Ei ole harmainta hajuakaan, voisin käydä Wikipediassa tarkistamassa... joo, sen teenkin. Mutta vasta myöhemmin.

Vierailija

Modet ovat moderaattoreista lyhenne. He valvovat täällä keskustelupalstoilla mitä tänne kirjoitetaan. He voivat tarpeen tullessa poistaa viestejä ja muuta mukavaa. PS:Katso vaikka Wikipediasta (fi.wikipedia.org) hakusanalla "moderaattori" niin eiköhän löydy.

Vierailija

Akulainen95 kirjoitti:Modet ovat moderaattoreista lyhenne. He valvovat täällä keskustelupalstoilla mitä tänne kirjoitetaan. He voivat tarpeen tullessa poistaa viestejä ja muuta mukavaa. PS:Katso vaikka Wikipediasta (fi.wikipedia.org) hakusanalla Hyvä nyt ei minun tarvitse enää kertoa tuota :) ;) :D

Vierailija

Modet eli moderaattorit vahtivat keskustelufoorumeilla sitä, että tekstit ovat aiheellisia; eivät loukkaa ketään yksilöä tai esim. uskontokuntaa, ei ole sopimatonta, ei sisällä miljoonia kirosanoja ja että pysytään keskusteluun annetun aiheen sisällä.

Vierailija

Lyhenne tulee sanasta moderaattori, eli ''järjestyksen valvoja''. He pitävät sivustolla yllä kuria ja järjestystä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat