kehu, ehdota

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tässä vaikka esimerkki kehut (esim käyttäytimen aku ankan sivuilla äidinkieli jne) ja vaikka ehdota mikä sopisi käyttäjä kuvaksi tai sitte jos on mitään vähän paranneltavaa Tässä sanotaan vain edellisestä kyselkää jos on tarpeen :):):):):):)

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Mikkiksellä on ihan kiva proffa, ainakin minun mielestä. Kuva sopii hyvin, toisin tuohonhan sopisi mikä vain Mikki kuva. Viestien laatu on suhtkoht hyvää, mutta joskus olisi kyllä parantamista.

Vierailija

Teenkin tässä Wondystä, kun Mr. A.A: sta olen jo tehnyt.

Siis, nyt kun oikein mietin, en keksi mitään moittimista... : ) Viestit ovat sopivan pituisia, kirjoitusvirheistä ei tietoakaan. Nimimerkkiin tuo kuva sopii mainiosti. Kumminkin kun sen on jo tämän käyttäjän kohdalla tottunut katselemaan, olisi hankala jotain tyylisuunnaltaan täysin erilaista kuvaa kuvitellakkaan. Wondy, voisitko tehdä minusta, vaikka en olisikaan edellinen? Tahtoisin kuulla, mitä sie miusta kirjoitat.

Vierailija

Siru05 on aktiivinen sivujen käyttäjä, joka kirjoittaa hyviä viestejä. Hyvin valittu profiilikuva, jota ei vaihdella useasti ja turhaan.

Vierailija

Ankkarock on hyvin aktiivinen ja asiallinen kirjoittaja joka osaa tehdä kiinnostavia keskusteluita mistä aiheesta vain. Myös hyvin ystävällinen ja auttavainen tyyppi joka osaa äidinkielen hyvin. Hyveet: Asiallinen, hyvin käyttäytyvä, aktiivinen, järkevä ja auttavainen. Paheet: Niitä on jonkin verran mutta ne ovat mitättömiä... ainakin suurin osa.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikähän Mr. A.A.:n edellinen nick oli? Kuitenkin muistelen, että tästä on tapahtunut huimaa edistystä. Nickiin sopii hyvin moni ava, eli ei siitä sen enempää. Viestit ovat ihan mukavan pituisia, tosin pidempääkin saisi olla. Oikeinkirjoitus mukavasti hanskassa, jota itse henk. koht. arvostan paljon. Pitkälti kyse on viitseliäisyydestä, jo ekalla luokalla opetetaan isot kirjaimet, välimerkit jne. Eniten annan respektiä kuitenkin siitä, että mielestäni tämän käyttäjän kohdalla edistys on näkynyt oikein mukavasti ja selvästi. Jatka samaa rataa ylöspäin, ettei tädin tarvitse pyörtää puheitaan! ; )

Vierailija

Tapsa99 kirjoitti:HANTSUS! L.O.P.E.T.A! Hanstus on 8 vuotias villi viikari. Kirjoitat monesti turhia viestejä, ja käytät koko ajan Capslockia.

niin vois vähä vähemmä käyttää caps lockkii

Vierailija

_wonderlust_ kirjoitti:Mikähän Mr. A.A.:n edellinen nick oli? Kuitenkin muistelen, että tästä on tapahtunut huimaa edistystä. Nickiin sopii hyvin moni ava, eli ei siitä sen enempää. Viestit ovat ihan mukavan pituisia, tosin pidempääkin saisi olla. Oikeinkirjoitus mukavasti hanskassa, jota itse henk. koht. arvostan paljon. Pitkälti kyse on viitseliäisyydestä, jo ekalla luokalla opetetaan isot kirjaimet, välimerkit jne. Eniten annan respektiä kuitenkin siitä, että mielestäni tämän käyttäjän kohdalla edistys on näkynyt oikein mukavasti ja selvästi. Jatka samaa rataa ylöspäin, ettei tädin tarvitse pyörtää puheitaan! ; )

No olenhan tässä ajatellut nousta vielä sinne Jullen kunniamitaliin asti eli aika paljon työtä ollut.

_Wonderlust_ on aina avulias ja suvaitsevainen käyttäjä joka kirjoittaa joskus niinkin pitkiä viestejä että hyvä kun lukea jaksaa. Erittäin asiallinen ja ennen kaikkea aktiivinen kirjoittaja joka todella harkitsee ennen kuin kirjoittaa. Kaiken tämän lisäksi myös hyveet ovat taivaissa ja paheet... no katsokaa, tai siis lukekaa eteenpäin. Hyveet: Kaikki mitä sivuilla voi saada. Paheet: Ei niitä ole niin yhtään.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Taas samanlainen..

No, oot aika huuppaheikki, mikä on hyvä juttu koska osasit valita kuvasi hyvin.. eli kehujahan noi.. ehdotuksia ei synny..

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat