James Bond-elokuvat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tykkäättekö 007 elokuvista? Itse olen aika kova fani, (uusimmankin aion mennä jossain välissä katsomaan elokuviin). Olen nähnyt kaikki paitsi uusimman ja ne ovat olleet lähes poikkeuksitta hyviä. Parhaita ovat Kuuraketti, Octopussy, Erittäin Salainen ja Elä ja Anna Toisten Kuolla. Paras Bond näyttelijä on mielestäni Roger Moore, jonka voi päätellä suosikki elokuvistani, koska kaikissa näyttelee Moore. Paras Bond tyttö on mielestäni aito ja alkuperäinen Ursula Andress. Huonoimmat Bondit ovat mielestäni Lupa Tappaa ja Kuoleman Katse. Ian Flemingin Bond kirjoja olen lukenut yhden, ja toinen on nyt puolessa välissä.

Kommentit (10)

Vierailija

Minä olen katsonut kaikki Bondit paitsi uusimman. Paras näyttelijä on Roger Moore ja paras elokuva on Octopussy tai Kuuraketti. Yksi hyvä on myöskin Hänen Majesteettinsa salaisessa palveluksessa. Nykyinen näyttelijä Daniel Craig on hyvä, mutta ei sovi järin hyvin Bondin rooliin. Uusimman Bondin menen katsomaan tällä tai ensi viikolla.

Vierailija

Kävin katsomassa viime torstaina Quantumin, oli mun mielestä parempi kuin Casino Royale. Kuka katsoi eilen Elä ja anna toisten kuolla Bondin? Itse katsoin vaikka oon nähnyt sen ainakin 5 kertaa. Se on tosi hyvä leffa, ja siinä Roger on vielä kohtuullisen nuori (45v), kun Kuoleman katseessa hän oli 57v.

Vierailija

Oon nähny melkee kaikki bond elokuvat paitsi Quantum of solancea ja se mist on uusin bondi peli.Roger moore sean connery ja Daniel craig on 3 parhaint bondin näyttelijöit.

Vierailija

Bondit ON hyviä, vaik en ookkaa nähny kaikkia. Oon nähnyt ehkä viis ja mistäköhän syystä, jos saisin ite päättää, olisin nähny kaikki kolmeen kertaa. Mutta kuitenkin huomen meen kattoo cos: in.

Vierailija

Kyllä! Olen katsonut kaikki elokuvat paitsi Quantum Of Solancea. Paras Bond on ehdottomasti Daniel Craig ja Pierce Brosnan hyvä kakkonen.

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

En oikein tykkää Bondeista koska niissä on mielestäni liikaa monimutkaista puhumista ja liian vähän toimintaa. Olen nähnyt taivasputoamisen ja kultaisen silmän + PALJON erillisklippejä muista elokuvista.

Bu matn tarjima qilingan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat