Keksi uusi peli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Nyt olevat pelit ovat ihan kivoja, mutta on tylsää pelata pelejä, joita on pelannut jo useasti. Jos keksit jonku hyvän pelin, lähetän sen idean Aku ankka - nettisivujen ylläpitäjien tiedoksi. Paras voittakoon !!!

Minun mielestäni tänne saisi tehdä sellainen peli, että maailma on tuhoutumisillaan. Akun, Mikin ja Hessun tehtävänä on pelastaa maailma, ettei musta pekka tuhoaisi sitä ja aloittaisi uuden (pahan) maailman. He tasohyppelevät kaikkien esteiden ohi ja jos osuu johonkin, menettää pisteen. Peliä voi pelata 1-3 ja kenttiä olisi viisi sekä tasoja 10. Jos haluaa, voi ottaa myös tyttöjen jengin, johon kuuluu Minni, Iines ja Heluna. Liikkuminen tulee nuolinäppäimistä, ampuminen hiirellä ja hyppääminen ENTER - näppäimellä. =)

Kommentit (14)

Vierailija

Tämän idean sain Jumbo 11:n kannesta:

Roiskutuspeli

Pelaaja saisi valita hahmon näistä:Aku,Roope,Tupu,Hupu,Lupu.

Sitten pelaaja menisi uima-altaaseen,ja sitten pelaajan pitäisi roiskuttaa vettä toisen päälle,ja sitten se,kuka on saanut enemmän roiskutettua,niin se voittaisi.

Vierailija

Tasohyppelyt voisi olla ihan kivoja.

Tässä muutamia peli-ideoita:

Talon uudistus

Voisi olla semmoinen peli,jossa Olisi aluksi osa Ankkalinnan taloista,siis ne,jossa yleisimmät hahmot asuvat,ilman huonekaluja. Sitten saisi valita jonkun taloista ja sen jälkeen olisi talo sisältä näkyvillä.Saisi valita sinne huonekalut ja niiden paikat.Kun talo olisi huonekalujen sun muun sisällä olevan osalta valmis,painaisit jotain kohtaa jossa lukisi jotakin ja sitten siirryttäisiin pihalle valmistelemaan sitä uutta asukasta varten. Siis tarkemmin sanottuna siirryttäisiin puutarhaan,puihin,puutarhatuoleihin,trampoliineihin,uima-altaisiin ja sunmuuhun mukavaan pihalle laitettavaan.Kun piha olisi valmis,saisi valita jonkun Ankkalinnan henkilöistä.(Yleisimmät)

Ja siinä se.

Pellen apulainen

Tässä peli-ideassa kehittelin vähän Taikisfanin ideaa.

Pitäisi suunnitella keksintö,siis koota rojuista,maalista ja sunmuusta jonkinlainen hökötys.

Sitten pitäisi valita jokin tarkoitus keksinnölle.

(Olisi paljon vaihtoehtoja)

Sitten pitäisi valita nimi.

(Paljon vaihtoehtoja)

Lopuksi esiin tulisi koneen tuleva suosio.

Se voisi tulla ihan arpomalla.

Siinä ideat.

Enempää en keksi.

Vierailija

tulikärpänen kirjoitti:Tasohyppelyt voisi olla ihan kivoja.<br />

<br />

Tässä muutamia peli-ideoita:<br />

<br />

Talon uudistus<br />

<br />

Voisi olla semmoinen peli,jossa Olisi aluksi osa Ankkalinnan taloista,siis ne,jossa yleisimmät hahmot asuvat,ilman huone*****ja. Sitten saisi valita jonkun taloista ja sen jälkeen olisi talo sisältä näkyvillä.Saisi valita sinne huone*****t ja niiden paikat.Kun talo olisi huone*****jen sun muun sisällä olevan osalta valmis,painaisit jotain kohtaa jossa lukisi jotakin ja sitten siirryttäisiin pihalle valmistelemaan sitä uutta asukasta varten. Siis tarkemmin sanottuna siirryttäisiin puutarhaan,puihin,puutarhatuoleihin,trampoliineihin,uima-altaisiin ja sunmuuhun mukavaan pihalle laitettavaan.Kun piha olisi valmis,saisi valita jonkun Ankkalinnan henkilöistä.(Yleisimmät)<br />

Ja siinä se.<br />

<br />

Pellen apulainen<br />

<br />

Tässä peli-ideassa kehittelin vähän Taikisfanin ideaa.<br />

Pitäisi suunnitella keksintö,siis koota rojuista,maalista ja sunmuusta jonkinlainen hökötys.<br />

Sitten pitäisi valita jokin tarkoitus keksinnölle.<br />

(Olisi paljon vaihtoehtoja)<br />

Sitten pitäisi valita nimi.<br />

(Paljon vaihtoehtoja)<br />

Lopuksi esiin tulisi koneen tuleva suosio.<br />

Se voisi tulla ihan arpomalla.<br />

<br />

Siinä ideat.<br />

Enempää en keksi.

Tuohon tuli tähdet,vaikka en laittanut mitään kirosanaa..

tähtien peittämät sanat ovat kaikki tämä sana:

h u o n e k a l u

Muodossa tai toisessa.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Joku Pellen keksintöihin liittyvä kone voisi olla hyvä idea.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

megaduck 300 kirjoitti:hyviä ideoita.itse en kyllä nyt keksi hyvää mutta kerron lyhyesti:jokin tasohyppely ois aika hubaa

Noh, sitä minäkin kaipaisin

Vierailija

No hmhm.. Aha, nyt keksin!

Se olisi ainakin tasohyppely, jossa loikkisi Mustakaapu ja hänen päämääränsä olisi päästä lymypaikalleen kaikkien esteiden ohi. Esteet olisivat: Mikki, Kaasi ja Simo Sisu. Esteiden ohi pääsisi hyppäämällä niiden yli, mutta niistä ei pääsisi tavallisella hypyllä, vaan superhypyllä. Tasoja olisi 20.

Vierailija

Iines Routi keksi hyvän pelin. Mietin... Ehkä jokin tasohyppelypeli, jossa liikuttaisiin Akulla, Mikillä, Hessulla, Roopella, Iineksellä, Minnillä tai Helunalla. Operaatioita (kenttiä) voisi olla monta erilaista kuten Dinon pelastus tai Mustan Auringon tuhoaminen, ja jokaisessa kentässä on noin 5 tasoa. Liikkuminen tapahtuu näin: nuolinäppämet = liikkuminen (vasen = vasemmalle, oikea = oikealle, alas = kyyristy/laskeudu tikkailla tai narulla, ylös = hyppää/nouse tikkaita tai narua), enter = käytä esinettä (esim. vedä vipua tai poimi tavara maasta), backspace = vaihda asua, esc = valikko ja ctrl = ammu/lyö aseella (pohjassa vaihda ase). Sellainen!

Vierailija

Semmoinen peli jossa ankkalinnan asukkaat ajavat kilpaa ja voi virittää autoa nopeammaksi tai muokata auton ulkonäköä siinä voisi valita kenen tahansa auton ja ratoja olisi 20 sitten sitä voisi pelata samalla tavalla kuin wizards of mickey peliä eli toista ihmis pelaajaa vastaan.

Vierailija

peli jossa esim 15 tarkottaisi aakkosten viidettätoista kirjainta ja 3 aakkosten kolmatta kirjainta eli c kirjainta ja täytyisi selvittää mitä esim tämä tarkoittaa

1 11 20 16 15 21 9 13 1 19 19 1 se tarkoittaa

aku on uimassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat