Kertokaa suosikki bändinne/ artistinne.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

-II-

Kommentit (11)

Vierailija

Bändin osalta, se menee tietenkin meidän oman koulumme bändin piikkiin, jossa itsekkin soitan. No ei laisinkaan. Lemmappari artistinani on tietenkin Gösta Sundgvidt, vaikka hän haudassaan jo onkin... Ja sitten bändiä bändi nimeltä Leevi and the Leavings, jonka artistina siis Gösta toimi. Sitten toiseksi parhaan sija on jaettu J. Karjalaiselle, ja Eppu Normaalille. Leevejä ei voita mikään! Parhaana kappaleena on tietty Göstan säveltämät: Kyyhkynen ja kyykäärme, Pohjoisen taivaan alla, Amalia ja Raparperitaivas.

Vierailija

OZZY OSBOURNE JYRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(kirjottakaa youtubeehe ozzy osbourne dreamer nii tulee yks ihana biisi...)

Vierailija

Näitä keskusteluja on jo aika monta! Parhaita bändejä on AC/DC, Van Halen, KISS, Guns N' Roses, Iron Maiden.

Vierailija

Et sitten sattunut huomaamaan että tossa alla on juttu nimeltä paras bändi joka on mun kirjoittama mutta voinhan mää vastata Motley Crue on paras

Vierailija

Minun tämänhetkinen lemppari on ehkä Daniel Powter. Hyvä laulaja. Löytyy toki paljon muitakin.

-Late98-

--------------------------------------------------

Sami-96 kirjoitti:Bändin osalta, se menee tietenkin meidän oman koulumme bändin piikkiin, jossa itsekkin soitan. No ei laisinkaan. Lemmappari artistinani on tietenkin Gösta Sundgvidt, vaikka hän haudassaan jo onkin... Ja sitten bändiä bändi nimeltä Leevi and the Leavings, jonka artistina siis Gösta toimi. Sitten toiseksi parhaan sija on jaettu J. Karjalaiselle, ja Eppu Normaalille. Leevejä ei voita mikään! Parhaana kappaleena on tietty Göstan säveltämät: Kyyhkynen ja kyykäärme, Pohjoisen taivaan alla, Amalia ja Raparperitaivas.

Leevi and the Leavings On kanssa sanoisinko IHAN SIKAHYVÄÄ MUSAA! Leevareitten levyjäkin on tullut lainattua ja ostettua... :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat