(72554844-7cf6-4ff0-9cd1-445fbf9d44da) - 72554844-7cf6-4ff0-9cd1-445fbf9d44da

Vierailija

This thread contains comments for topic "72554844-7cf6-4ff0-9cd1-445fbf9d44da" (id=72554844-7cf6-4ff0-9cd1-445fbf9d44da) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Jaa-a en kyllä oikeen tiiä mitä Pelle sanois tai tekis jos se suuttuis. Ja en kyllä oo ikinä nähny Pellen suuttuvan! Hyvä artikkeli!!:D

Vierailija

Juu, kyllä toi oli mukava tarina.Loistava!:) Nii in kyllä pelle on mukava heppu eikä käytä väärin kekssijäntaitojaan.

Vierailija

Ihan mukava akkari, mutta ehdottomasi olisi Barksia kaivannut... Tuo Pelle Peloton-jakso oli ihan hyvä, hauska siis, mutta myös omituinen, kun siellä on Pikku Apulainen pääosassa, ja tosiaan Pellen suuttuminen(kaan) ei ole tavallista.:)

Vierailija

Pelle on niitä kaikken parhaita "neroja", juuri siksi, koska hän ei suutu koskaan, eikä anna periksi. Tarina oli aivan mahtava! Pikku Apulainen pääsi vihdoinkin päätähdeksi! Juuri tuollaisa tarinoita minä haluan Aku Ankkaan. Assistentti oli aivan mahdoton! Eihän jakoavaimen anto ole liikaa pyydetty, vai onko?

Vierailija

vähän vaihtelua kun pikku apulainen saa olla päähenkilönä. Joo ei pelle ole ikinä melkein raivostunut välillä vähän henkuttaa.

Vierailija

En nyt tuota Pelle tarinaa menisi 46 numeron parhaaksi tarinaksi leimaamaan, sillä paras tarina oli jopa hiukan yllättäin Albatrossista aallokkoon. Onneksi Millaa ei näkynyt akkarissa, sillä niin kuin jo viime blogissa kerroin, Milla ei oikein akkarin sivuille sovi. Akkarin tarinat paremmuus järjestyksessä. 1.Albtrossista aallokkoon 2.Julkisuuden kirot¨ 3.Omenaongelmia 4.Kodinhoidon uudet virtaukset 5.Nappiakuppaa Kokonaisuutena akkari oli hiukan vuoden keskiarvoa huonompi, mutta ihan kohtuullinen silti. Katostaan miten käy sitten ensi keskiviikkona, kun postiluukusta tipahtaa 52-sivuinen Mikkispessu.

Vierailija

En ole ennen nähnyt Pikku Apulaista pääroolissa, ja onhan se hyvää vaihteluakin. Kyllä jossain tarinoissa Pelle suuttuu. En muista sen tarinan nimeä jossa näin Pellen suuttuvan.

Vierailija

Pellen itsekuri on lähes samurai-luokkaa. Sille olisi tosielämässäkin käyttöä, tosin Pellelle tekisi hyvää päästellä höyryjä ulos useimmin, niin hän ei kokisi loppuunpalamista.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat