Mikä on Kari Korhosen paras sarja???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Omasta mielestäni Valehtelemisen taito.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Kari Korhosen paras sarja, mietitäämpä mitkä ovat edes Korhosen... ^^ Parhaat taitavat olla Kolmiodraamoja (En tiedä mikä siinä on hupaisaa) ja Oma kolo kullan kauniskin on loisto sarja, mutta ei ihan ylety Don Rosan ja Barksin tasolle. Ei, ei.

Vierailija

Valehtelemisen taito on kyllä yksi niistä parhaista. Sekä Uudelleen ja Uudelleen. On Korhosella toki hyvä piirrosjälki ja muitakin hyviä sarjoja, mutta kaikista käsikirjoituksista en oikein silti pidä. Ne ovat jotenkin sekavia ja huonosti ymmärrettäviä.

Yksi parhaista on myös sarja nimeltään "Kupinvaltaajat". Siinä on hauska juono + hyvä piirrosjälki.

Kuten Hanhis sanoi, Korhonen tuskin yltää koskaan Barksin tai Rosan tasolle.

Vierailija

Korhonen on käsikirjoittanut/piirtänyt paljon hyviä sarjoja. Valehtelemisen Taito on hyvä, samoin kuin Uudelleen ja Uudelleen... mutta en osaa päättää, että mikä sarja on paras.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Vaikee sanoo mikä on paras mutta mun mielestä hyviä ovat Valehtelemisen taito, Uudelleen ja Uudelleen, Kolmoisdraama(en oo varma menikö nimi nyt aivan oikein) ja onhan niitä muitakin tosi hyviä, noi nyt sattu tlee vaa ekana mieleen.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Uudelleen ja Uudelleen on ihan hyvä, mutta sen idea on kopioitu yhdestä elokuvasta. Siispä en anna Korhoselle siitä kunniaa. Kohtalokas 65 on ehkä Korhosen paras tarina.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat