Mitä pitäis poistaa ja mitä lisätä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli mitä pitäisi poistaa Aku Ankan nettisivuilta ja mitä lisätä.

Itse en tiedä.Kertokaa oma mielipiteenne.

Sivut

Kommentit (22)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja mitä siihen pelkkien viestien ja mitallien tavoitteluun tulee, niin minä en ainakaan kuulu sellaiseen porukkaan. Vaan laitan viestiä vain silloin kun on oikeasti asiaa, eli toimin siinäkin täysin rehellisesti. Enkä tavoiittele viesteillä kyllä parasta mitalliakaan, olenhan sen jo asiallisesti saavuttanut. En tässä nyt viitsi sen enempää rueta itseäni toistelemaan, mutta siltikin ne modet olisi hyvä juttu! Jottei täällä keskusteluissa elettäisi kuin pellolla. Heh heh.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

kirja kirjoitti:

Donald-91 kirjoitti:Tuli mieleeni, että olisiko siinä järkeä, mikäli Aku Ankan sivuilla jaettaisiin mitalli tai muu palkinto tietyn mittaisen ESIMERKILLISEN käytöksen perusteella<br />

<br />

***<br />

<br />

Tällaiseen olisi vaatimuksena, ettei kirjoita yhtään turhia viestejä tai keskusteluita ja käyttäytyy sivuilla muutenkin täysin Nettietiketin (vai mikä lie) mukaisesti. <br />

<br />

***<br />

<br />

Mutta varma veikkaukseni on, että tämä palkinto menisi joko Rosa4tehwinille tai weonderlustille.

<br />

Esimerkillisen käytöksen palkintojahan ovat oikeastaan toimituksen mitalit. Esimerkillinen käytös taitaapi olla yksi jakoperuste.<br />

Netikettiä on helppo noudattaa:<br />

Kohteliaisuus. Mm. sähköposteissa.

Ole itsesi. Älä esiinny muina. Pidä huolta salasanastasi.

Keskustele kohteliaasti.

Operaattorien ohjeita tulee noudattaa.

Ole huolellinen liitetiedostojen yms. virusmahdollisten asioiden kanssa.

Tiedä, mihin olet ryhtymässä.

Muista, että kaikki netissä ei välttämättä ole totta.

Noudata lakia.

Noudata sivustojen sääntöjä.

Noudata tekijänoikeuslakia. Älä laita kuvia/tekstiä/..., johon sinulla ei ole oikeutta.

Ole luottamuksellinen. Älä paljasta toisten yhteystietoja jne.!

Älä hakkeroi.

Älä tee äläkä levitä viruksia.

Älä lähetä mainoksia, ellei sinulla ole lupaa vastaanottajalta.

Älä yllytä toisia rasismiin äläkä tee sitä itse.

<br />

Saatte kopioida vapaasti. (:<br />

Netiketin noudattaminen on helppoa, joten siitä olisi hankala jakaa palkintoa. Mainitsemasi henkilöt todenäköiseti olet valinnut jollain toisella perusteella, sillä monet muutkin henkilöt noudattavat netikettiä.<br />

Olen kyllä samaa mieltä, että mainitsemasi henkilöt ovat hyviä esikuvia, sillä he yrittävät panostaa sivustoon. Kuitenkin en usko sinun valinneen heitä netiketin perusteella.<br />

~kirja

Joo en valinnut heitä suoraan Netiketin mukaan, mutta melkein kuitenkin. Spekuloin vain, että minkätyyppiselle käyttäjälle sellainen palkinto saatettaisiin jakaa. Perusteluna sille, että miten se voisi parantaa sivuja, on se yksinkertaisuus, että kaikki muutkin pyrkisivät olemaan mahdollisimman hyviä käyttäjiä, ja parantaisivat keskustelutapojansa. Siten ei (äärimmäisen) todennäköisesti tulisi turhanpäiväisiä viestejä taikka rikottaisi muuten sääntöjä. Tämä on minun näkemykseni.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä, kirja! Se olisi erinomainen asia, mikäli pystyisi OMIA viestejään muokkailemaan jälkikäteen ilman tuplapostaamista. Tuli mieleeni, että olisiko siinä järkeä, mikäli Aku Ankan sivuilla jaettaisiin mitalli tai muu palkinto tietyn mittaisen ESIMERKILLISEN käytöksen perusteella?

Tällaiseen olisi vaatimuksena, ettei kirjoita yhtään turhia viestejä tai keskusteluita ja käyttäytyy sivuilla muutenkin täysin Nettietiketin (vai mikä lie) mukaisesti. Se olisi omasta mielestäni yksi mahdollisuus parantaa sivuja! Mutta varma veikkaukseni on, että tämä palkinto menisi joko Rosa4tehwinille tai weonderlustille. Mutta kertokaa oma mielipide ehdotuksestani.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Donald-91 kirjoitti:Tuli mieleeni, että olisiko siinä järkeä, mikäli Aku Ankan sivuilla jaettaisiin mitalli tai muu palkinto tietyn mittaisen ESIMERKILLISEN käytöksen perusteella

***

Tällaiseen olisi vaatimuksena, ettei kirjoita yhtään turhia viestejä tai keskusteluita ja käyttäytyy sivuilla muutenkin täysin Nettietiketin (vai mikä lie) mukaisesti.

***

Mutta varma veikkaukseni on, että tämä palkinto menisi joko Rosa4tehwinille tai weonderlustille.

Esimerkillisen käytöksen palkintojahan ovat oikeastaan toimituksen mitalit. Esimerkillinen käytös taitaapi olla yksi jakoperuste.

Netikettiä on helppo noudattaa:

* Kohteliaisuus. Mm. sähköposteissa.

* Ole itsesi. Älä esiinny muina. Pidä huolta salasanastasi.

* Keskustele kohteliaasti.

* Operaattorien ohjeita tulee noudattaa.

* Ole huolellinen liitetiedostojen yms. virusmahdollisten asioiden kanssa.

* Tiedä, mihin olet ryhtymässä.

* Muista, että kaikki netissä ei välttämättä ole totta.

* Noudata lakia.

* Noudata sivustojen sääntöjä.

* Noudata tekijänoikeuslakia. Älä laita kuvia/tekstiä/..., johon sinulla ei ole oikeutta.

* Ole luottamuksellinen. Älä paljasta toisten yhteystietoja jne.!

* Älä hakkeroi.

* Älä tee äläkä levitä viruksia.

* Älä lähetä mainoksia, ellei sinulla ole lupaa vastaanottajalta.

* Älä yllytä toisia rasismiin äläkä tee sitä itse.

Saatte kopioida vapaasti. (:

Netiketin noudattaminen on helppoa, joten siitä olisi hankala jakaa palkintoa. Mainitsemasi henkilöt todenäköiseti olet valinnut jollain toisella perusteella, sillä monet muutkin henkilöt noudattavat netikettiä.

Olen kyllä samaa mieltä, että mainitsemasi henkilöt ovat hyviä esikuvia, sillä he yrittävät panostaa sivustoon. Kuitenkin en usko sinun valinneen heitä netiketin perusteella.

~kirja

lellukka94
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Siis vautsi, eihän täällä tarvitse kertoa enää omaa mielipidettään, kun ne tulivat esiin jo muilla käyttäjillä. Erittäin hyvä keskustelu roope Rankalta. Erittäin hyviä ehdotuksia kirjalta ja Donald-91. Näitä kannatan! Menisivät ehdotukset vielä toimitukselle, niin voisi alkaa taphatua. Erittäin hyviä ehdotuksi ja todella hyvää asiaa!!

Itselläni nämä sivut toimivat hitaasti, en tiedä muista. Olisi kiva saada toimimaan vähän nopeammin, sitten Ankkabulevardi, on välillä valkoinen, eli siihen ei tule lainkaan kuvaa.

Sitten vielä, kun kirjaudutaan sivulle, niin siinä lukee "Muista kirjautumiseni" Olen monta kertaa painanut sitä, mutta ei se siltikään muista sitä. Aina saa kirjoittaa koko litanian uudestaa. Itselläni sattuu vielä olemaan todella pitkä sähköpostiosoite.

Vierailija

toi hakukone pitäisi uusia ja myös sivun vartio parantua ettei ne hakkerit pääse tekemään niitä temppuja

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Poistaa: Ei mitään

Lisätä: Ankansukupuu, lisää prof.kuvii harvinaisista hahmoja(esim. Toope Ankka, Ludvig von kvak), enemmä modeja.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Poistaa pitäisi turhat keskustelut ja viestit tyyliin; "moi", "ei", "kyllä" "se ja se on parempi" tai "en tiiä".

Lisätä pitäisi ainakin se hakukone, modet(!!), lyhyitten viestien rajoitus (eli ei mee perille jos on liian lyhyt viesti), sekä ylläpidon toiminnan herkkyyttä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ehdottomasti kaiki turhat keskustelut pois! Samaten turhat viestit pois, sillä ne hidastavat ja useat ihmiset tavoittelevat sillä enemmän viestejä ja mitaleja. Siispä olen sitä mieltä, että jokaikinen turha viesti roskakoriin, mars.

Moderaattorit auttaisivat tässä paljon. He kykenisivät aktiivisesti ja omalla innollaan valvomaan asiaa. Siitä vaan, toimitus, kannatan tätä ideaa.

Muokkausnappula estäisi peräkkäisiä viestejä tai ainakin antaisi syyn niiden välttämiselle. Kukaan ei voi väittää, että ei kykenisi muokkaamaan edellistä viestiään -> Peräkkäisten viestien määrä vähentyisi ja viestimäärämittarissa nousisivat enemmän aidosti hyvät kirjoittajat.

Hakukone olisi plussaa, sillä usein pitää etsiä jotain nopeasti. Toimiva ja nopea hakukone auttaisi meitä siinä asiassa. (Eikä tarvitsisi tehdä topicia 'missä on abc'.)

Apuankat (keksikää parempi nimi, kiitos) voisivat olla hyvä lisä. He auttaisivat uusia käyttäjiä sisääntulemisessa sekä samalla ehäisivät tulokkaiden surkeiden viestien lähettämisintoa. Tulokkaat kun eivät vielä ole täysin perillä säännöistä, joten olen sitä mieltä, että heitä pitäisi auttaa. 'Apuankat* olisivat siinä hyödyksi.

Toimituksen mitaleja on mielestäni tärkeää lisätä! Se innostaisi ihmiset muuhunkin kuin turhien viestien lähettämiseen, ja laatu korostuisi. Sen avulla ihmiset alkaisivat kirjoittaa laatua (:

~kirja

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat