Joulukalenteri

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka toivoo että tänne aku ankan sivuille tulisi tänäkin vuonna joulukalenteri?mä toivon ainakin, siinä oli viime vuonnakin hyvä tarina.ottakaa kantaa

Sivut

Kommentit (22)

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Olisihan semmoinen joulukalenteri kiva, jos tulisi tänne. Ja olen täysin samaa mieltä Hanhihannun kanssa. Kaikkia uudistuksia tulisi tänne Aku Ankan nettisivuille joulun aikaan.

Vierailija

Kiva jos tänne tulee tänäkin vuonna joulukalenteri. : ) Viime vuonna oli se kun Milla yritti varastaa Roopen ensilantin tekemällä elävän lumiukon ja suunnitelma kaatui koska ukko halusi lämmikettä, en muista paremmin. Toissa vuonna ankat lähtivät jollekkin Roopen tehtaalle (tms) ja sieltä löytyi pukin paja! Se oli todella hyvä tarina!

Vierailija

Jep jolukalenteri täälläkin olisi hauska, vaikka sellainen Ankkalinnalainen aihe josta avataan/klikataan luukku joka päivä, paras ois vielä extra-arvontaan pääseminen.

Toki sellanen tarinakalenteri myös kiva.

Vierailija

Olisihan sellainen hauska! Ja uskon, että sellainen tulee. Myös muuta aktiiviteetti toimintaa voisi olla joulun alla, kuten modejen tuloa ja profiilien uudistusta. Myös uusi peli olisi mukava ja joku joulu aiheinen hymiö, vaikka en mitenkään välitä erikoisemmin hymiöistä. Unohtamatta jouluparaatia!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: RE:Joulukalenteri

*pieni unelma* - 02.12.09 04:26 (ID 401897) Mihin saa vastata joulukalenteriin??


Täs osote: akuankka.fi/joulukalenterivisa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat