Julle Ankanpää-mitali?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En ole ollut täällä aikoihin, joten saisinko tietää, joko Julle Ankanpää-mitali on jaettu? Ja jos on, kuka sen on saanut?

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Joo, niin kuin ankkakonda sanoi se on jo jaettu. Toimituksen blogissa lukee siitä juttua, käy katsomassa sieltä.

Vierailija

En nyt kyllä löytänyt sitä uutista toimituksen blogista, enkä ajankohtaisesta. Mutta mitalit sai ainakin wonderlust, sami96, mary kate... en muista muita, vaikka muut saivat mielestäni sen.

Vierailija

Akuhullu kirjoitti:Kiitos, kiitos, arvostan todella suuresti jokaista toivotusta.:D Olet kyllä niin mainio herrasmies <----- :D, ja aktiviinen netankisti, jolla on kirjoitustaito ja käytöstavat hallussa, että olisit mielestäni ansainnut Ankanpään mitalin.=)

Tästähän ihan tulee hyvällä päällä, kun tämä päivä on aina minulla kaamea. Menee joko kahdeksaan tai seitsemään. Mutta nyt vihdoin pääsin tänne, ja kiitos Akuhullu97, että antaisit minulle Julle mitallin. =) Ja herrasmies... Hehe, olisipa oikeassa elämässäkin...

Vierailija

Julle Ankanpään mitallin saivat nämä seuraavat henkilöt: Wonderlust, Salwer, Mary-Kate, Mac Ducky, Sami-96 ja Akuhullu97! Onnea heille muuten minunkin puolestani, en ole heitä vielä muistanut onnitella!:)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Frodo95 kirjoitti:Julle Ankanpään mitallin saivat nämä seuraavat henkilöt: Wonderlust, Salwer, Mary-Kate, Mac Ducky, Sami-96 ja Akuhullu97! Onnea heille muuten minunkin puolestani, en ole heitä vielä muistanut onnitella!:)

Kiitos kehuista. Saanen kuitenkin korjata, että Salwer ei ikävä kyllä saanut sitä. Muuten lista on ihan kunnollinen. Myös minulta onnittelut muille mitalin saajille.:D:D:D

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Hetkonen! Mistäs ihmeestä minä noille listoille ilmestyin. En ole teitääkseni Jullen mitalia saanut, ellei toimitus yllättänyt minua tänään. Käynpä katsomassa.

Vierailija

Frodo95 kirjoitti:Hanhihannu

Foorumin herrasmies. Aina asiallinen ja mielipiteensä hyvin perusteleva "antimoporisti". Myös kerännyt suuren viestimäärän, vaikka onkin suht uusi käyttäjä. Erittäin asiallinen heppu.

Kiitos Frodo todella paljon, että antaisit vielä minulle Julle mitallin!:)

Ja mikäkös antimoporisti okein tarkoittaa, liittykö jokseenkin mopoihin?

Itse olisin vielä antanut mitallit:

Rosa4Tehwin: Asialliset, hyperasialliset viestit ja loisto foorumisti. Foorumien tarkoitus hallussa loistavasti.

Salwer1st/: Varmasti tulee saamaan mitallin, aktiivinen, hauska, viestit hyvin hauskoja ja, joskus niistä löytyy aika hyviäkin sanavalintoja. Ja jos totta puhutaan odotin, että olisit saanut jo mitallin ensimmäisellä jakelu kerralla.

Frodo95: Vallan mainio loisto heppu! Viestit on asiallisia ja mukavia ja kiitettävän mukavia lukea. Aktiivnenkin on ja on kertakaikkiaan boato, grezniba, hiilqus, brilho, éclat, brillans ja brillanza! (Muutamalla erikielellä loistava sana)

Neljättä käyttäjää on vaikea nimetä, kun niitä on useampi, jolle voisin sen vielä antaa, mutta nuille kolmelle ainakin antaisin Julle mitallin.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Onnea kaikille mitalin saaneille! Toimitus jakoi kyllä mitalit juuri oikeille henkilölle.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Eli ollaan ajettu ja saajat onnelliset olivat Akuhullu97, Sami-96, Wonderlust, Mary-Kate ja Mac Ducky. Täysin oikeisiin osoitteisiin menivät ja onnea heille vielä kerran. Olette kaikki mahtavia! : D

Vierailija

Hanhihannu kirjoitti:Eli ollaan ajettu ja saajat onnelliset olivat Akuhullu97, Sami-96, Wonderlust, Mary-Kate ja Mac Ducky. Täysin oikeisiin osoitteisiin menivät ja onnea heille vielä kerran. Olette kaikki mahtavia! : D

Voi kiitoksia kiitoksia. ; ) Täällä olisi ollut toki muitakin, jotka olisivat todellakin ansainneet kyseisen mitalin. Minä kyllä ihmettelin suuresti saaneeni sen. Enhän minä mikään priimuskäyttäjä ole. Perustelut saivat minut vielä entistäkin pöllästyneeksi.

Esimerkiksi Salwer, Tehwin, Hanhis + muut käyttäjät olisivat kyllä ansainneet myös tämän mitalin, mutta se valitettavasti jaettiin vain viidelle. (Vai oliko se viisi? Huonomuisti.fi)

Vierailija

Kiitoksia, kiitoksia, kaikille minua onnitelluille/mahdollisesti onnittelemaan tuleville. Tosiaan, jos ette sitä löydä, tälläisen viestin oli Toimitus kirjoittanut:

Aku Ankan verkkomaailman ansiokkaimmat käyttäjät on palkittu ainutlaatuisilla Julle Ankanpään mitaleilla. Sudenpentujen ylikenraalimarsalkka on tänään jakanut mitalit toimituksen valitsemille netankisteille, ja mitalit on ripustettu näiden kunnianarvoisten käyttäjien Ankkaprofiiliin.

Valinta ei ollut helppo, sillä Aku Ankan verkkomaailmaa käyttää valtava määrä aktiivisia ja mallikkaasti käyttäytyviä ankalliskansalaisia. Valinnassa kiinnitettiin huomiota aktiivisen sivustolla vierailun lisäksi myös esimerkillisiin käytöstapoihin. Tuhansien viestien kirjoittaminen Aku Ankan keskustelupalstalle ei ole mikään huippusaavutus, mikäli viestien sisältö on köykäinen saati tyhjänpäiväinen. Toimitus painottikin valinnassaan ystävällisiä ja avuliaita keskustelijoita, jotka jaksavat neuvoa aloittelevia ja nuorempia netankisteja, perustelevat mielipiteensä ja kirjoittavat asiallisesti eläväistä suomen kieltä.

Myös muita ansioita kuin keskustelupalstakäytöstä käytettiin seulana, joten kaikilla palkituilla on profiilissaan jo sangollinen sudenpentumitaleja osoituksena reippaudesta niin pelien ja puuhien kuin Akupedian tai Ankallisgallerian saralta. Olisimme mielellämme jakaneet mitaleja useammillekin henkilöille, mutta pyrimme pitämään Julle Ankanpään kunniamitalit vaikeasti saavutettavana meriittinä, joten jouduimme jättämään monet hyvät aktiivikäyttäjät mitalitta. Ensi vuoden puolella mitaleja saatetaan jakaa lisää, joten ei kannata lannistua, mikäli jäi tällä kertaa ilman.

Julle Ankanpään mitalit on jaettu seuraaville ansioikkaille netankisteille:

_wonderlust_

Toimitus perustelee valintaansa _wonderlust_:in alati ystävällisillä, avuliailla, mielenkiintoisilla ja hyvin kirjoitetuilla keskusteluviesteillä. _wonderlust_ kirjoittaa värikkäästi ja käyttää erittäin hyvää kieltä, josta muut kirjoittelijat voivat ottaa oppia. Lisäksi _wonderlust_ on ansioitunut ankallistaitelija, jonka upeita töitä voi käydä ihailemassa Ankallisgalleriassa.

Mac Ducky

Toimitus perustelee valintaansa Mac Duckyn aktiivisuudella sekä sinnikkyydellä, jonka ansiosta Mac Ducky ei lannistunut, vaikka hänen ankkaprofiilinsa meni välillä epäkuntoon. Moni olisi tässä vaiheessa jo heittänyt pyyhkeen kehään, mutta Mac Ducky odotteli kärsivällisesti profiilinsa korjausta ja loi itselleen väliaikaisen profiilin korjaustöiden ajaksi. Mac Ducky on häärännyt Aku Ankan verkkomaailmassa sen uudistamisesta lähtien lähes päivittäin.

Akuhullu97

Toimitus perustelee valintaansa Akuhullu97:n aktiivisuudella kaikilla saroilla; Akuhullu97 kirjoittelee ahkerasti ja nuoresta iästään huolimatta aina myös erittäin asiallisesti kaikilla eri keskustelupalstoilla. Lisäksi hän on lähettänyt useita piirustuksia Ankallisgalleriaan, kirjoittaa säännöllisesti Akupediaan ja on myös osallistunut menestyksekkäästi kaikkiin mahdollisiin ankallispeleihin.

Sami-96

Toimitus perustelee valintaansa Sami-96:n ahkeruudella ja aktiivisuudella. Sami-96 kirjoittelee ahkerasti ja asiallisesti sekä keskustelupalstoille että blogikommentteihin ja on myös osallistunut Ankallisgalleriaan. Lisäksi hän on lähettänyt toimitukselle useita asiallisia palauteviestejä ja kehitysehdotuksia.

Mary-Kate

Toimituksen viimeinen valinta saattaa tulla monelle yllätyksenä, mutta perustelemme valintaa Mary-Katen nopealla nousulla keskustelupalstojen aktiivisimpien käyttäjien kärkikastiin hyvin kirjoitettujen viestiensä myötä. Mary-Kate osoittaa, että sivuston aktiiviporukkaan pystyy liittymään myös myöhemmässä vaiheessa - hän on hyvin tuore tulokas Aku Ankan verkkomaailmassa, mutta on jo ehtinyt ansaita liudan sudenpentumitaleja profiiliinsa. Hän ei koskaan hauku muita käyttäjiä ja perustelee mielipiteensä sekä blogikommenttinsa mallikkaasti.

Toimitus onnittelee mitalien saajia!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat