Aku Ankka - 47/2008

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Uusin Aku Ankka, 52-numeroinen Mikki-juhlalehti. Kerro tänne mielipiteesi lehdestä. Tykkäsitkö mistä tarinoista?

Yllätystarina oli Mikki Hiiri: Punaisen hatun arvoitus, jonka on piirtänyt Carl Barks. En ole vielä nähnyt tarinaa, mutta luulen tietäväni tarinan.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Älyttömän lukuisa lehti eli paljon lukemista ja tarinat hyviä, outoa että klassikko jatkuu next numerossa.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jone Nikulaa lainatakseni: ´Täytyy sanoa, että´oli aivan mahtava Aku Ankka. Ei ehkä vuoden paras, mutta vähintäänkin toiseksi paras. Juttujen lisäksi plussaa saa myös numeron erikoispituus 52 sivua. Nyt lyhyet arvostelut jutuittain:

"Luottolähetti": Vauhdikkaassa tarinassa, osin aavistuksen jopa töksähtelevässä tarinassa Akulle sattuu ja tapahtuu taas kerran tyypillisiä kohelluksia. Nämä kohellukset tekevätkin siitä hieman paremman. Juoni on ihan hyvä, mutta sitten piirrosjälki on huonohko. Arvosana: 7½

"Punaisen hatun arvoitus": Erikoinen Mikki-juttu ja Carl Barksin ainoa Mikki-tarina. Käsikirjoitus on hyvä ja juoni on ovela sekä vähän jännittävä. Carl Barkin piirtämänä piirrosjälki on tietenkin erittäin hyvää, vaikkei aivan Aku Ankka-tarinoiden luokkaa. Yksi hauskimmista asioista jutussa oli se, kun gangsterit luulivat (jopa) Hessua poliisiksi. Mutta lopuksi tarina päättyi melko tyypillisesti. Hieno tarina. Arvosana: 9+

"Sulava herrasmies": Hauska ja tyypillinen vitsi-sarja. Keskinkertainen piirrosjälki. Arvosana: 8

"Fotonivaimennin": Uudelleen kuulemma "sanoitettu" ja lehden jo kolmas Mikki-tarina oli siinä mielessä ainakin eriskummallinen, että siinä Hessu on sitä, mitä hän ei yleensä ole. Nimittäin jonkin sortin mekaanikko. Keskinkertainen käsikirjoitus ja piirrosjälki. Tyypillinen Mikki Hiiri tarina; Mikki ja Hessu vastassaan joku rikollinen. Kokonaisuudessaan ihan OK juttu. Arvosana: 8+

"Mikki Hiiri ja Robin Hood": Täytyy myöntää että yllätyin jonkun verran pitäessäni tästä jutusta paljonkin. Erikoisesti vaakatasossa oleva juttu on tosiaan peräti vuodelta 1936. Piirrosjälki on korkeintaan keskinkertaista, mutta sopii aivan erinomaisesti juuri tähän tarinaan. Lisäksi käsikirjoitus on todella loistava ja tarina on hauska. Tarinan viehätys perustuu ehkäpä juuri siihen, että se on niin vanha ja äärimmäisen paljon erillainen juttu kuin nyky-Mikki-jutut ikinä ovat. Lisää tällaisia klassikoita vuosikymmenien takaa! Arvosana: 10+

Eli siis pähkinän kuoressa arvosanat: 7½, 9+, 8, 8+ ja 10+

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Tais olla muuten tämän vuoden paras Akkari. Hyvä että lehdessä oli Mikki-tarina Punaisen hatun arvoitus, koska en ole lukenut kuin kerran aikaisemmin sen, hyvä harvinaisuus. Kaikki muutkin tarinat olivat mahtavia, sais muuten joka lehdessä olla semmoinen Manuel Gonzalesin vitsisarja, koska ne on parhaita yksisivuisia.

Vierailija

Se eilen tuli mulle (siis torstaina) ja vaikka en Mikki tarinoista pidäkään niin todella hyvä lehti. Tuollaisia lehtiä pitäisikin tulla paljon useammin vaikka joka viikko! :)

Vierailija

Lehti oli hyvä. Barksin tarinan olen ennenkin lukenut, mutta minulla ei ole hajuakaan siitä, missä ja milloin se on ennen julkaistu. Hyvä tarina kuitenkin. Luottolähetti oli hauska, vaikkakin epäaito jopa ankkamaailmassa. Myös Fotonivaimennin oli hyvä tarina. Hauska idea ne pomppivat autot. Viimeinen tarina vaikutti todella hyvältä, mutta vaikea sanoa siitä enempää, kun ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Alku ainakin oli hauska ja vaakasuuntainen sarjakuva on mukavaa vaihtelua. Lehdessä tosin olisi voinut olla ne luvatut 52 sivua.

Vierailija

hyvä lehti oli juu,varsinkin kun oli 54 sivua.Vaikka barksin tarina oli jo luettu aikasemmin.Pidän paljon niistä pitkistä mikki-tarinoista,varsinkin edellisessä ekstra ollutta.

Vierailija

rosarules kirjoitti:hyvä lehti oli juu,varsinkin kun oli 54 sivua.Vaikka barksin tarina oli jo luettu aikasemmin.Pidän paljon niistä pitkistä mikki-tarinoista,varsinkin edellisessä ekstra ollutta.

Mistä sait ne 54 sivua? Eihän siinä ollut kuin 47. Vai lasketaanko ne mainossivut mukaan?

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

toropla kirjoitti:

rosarules kirjoitti:hyvä lehti oli juu,varsinkin kun oli 54 sivua.Vaikka barksin tarina oli jo luettu aikasemmin.Pidän paljon niistä pitkistä mikki-tarinoista,varsinkin edellisessä ekstra ollutta.

Mistä sait ne 54 sivua? Eihän siinä ollut kuin 47. Vai lasketaanko ne mainossivut mukaan?

Mainokset mukaanlukien 54 sivua.

Vierailija

Mun mielestä yks tän vuoden parhaista akkareista. Barksin klassikko oli mukava lukea, koska en ollut sitä aiemmin lukenut.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat