HÖHÖÖ, TALVI ON TULLUT!!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Juu, tännekin on lumi tullut:D:D. Pitänee ruveta rakentamaan jo lumilinnan perustuksia.

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

No täällä on siellä täällä pieniä lumiläikkiä, eli lunta ei ole kunnolla tullut. Johtunee siitä, että asun aivan etelärannikolla ja meri lämmittää ilmaa.

Mutta sunnuntaina tännekin on luvattu kunnon lumipyryä!

Vierailija

Jee meilläkin päin lunta ei kyl kahta senttii mut koko aja ripottelee pikku hiljaa mut ulkona on plus 2 mut viikonlopuks luvattu 16 ja lumipyryä.:D

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:

Mattiii kirjoitti:Täällä päin ei ole kovin paljon lunta, vähän lumen härmää maan päällä. Todellakin sais tulla ihan kunnon talvi tänä vuonna. Heh, menin tänä aamuna kouluun pyörällä, enkä edes liukastellut, vaikka oli tiellä vähän sohjoa.

Minäkin menin tänään pyörällä kouluun. Kerran meinasin vetää lipat. Jokseenkin liukasta, mutta eilen oli huomattavasti liukkaampaa.

Hmm. Epäilisin, että asut Turun seudulla. (Olen epäillyt sitä jo pidemmän aikaa) Mutta ei hätää, en tule kiusaamaan sinua kotiovellesi. : D

Vierailija

Ääh, olin unohtanut talvisaappaat! :( Tavallisilla lenkkareilla menin kouluunkin... Oi voi, tuli kylmä. :'( Noh, huomenna lämmintä vain päälle! :)

Vierailija

meillä on ollu lunta jo aika kauan. Asustelen nimittäin Pohjois-Suomessa. Mukavaa kuitenkin että sinne "ihmistenkin ilmoille" on satanut

Vierailija

Täällä on ollut jo aiemminkin lunta joten ei ollut mikään yllätys... Sunnutaina oli aika paljon, tiistaina se suli pois ja keskiviikkona tuli uudestaan. Sitä ennenkin on ollut lunta joten ei ole ollut mikään yllätys enää. Tein pikkusiskoni kanssa lumihevosen pihalle, tuli aika hieno:D Onhan se paljon kivempi kun on lunta, eikä mitään sohjo-vesi keliä.

Vierailija

vauhtivaakku577 kirjoitti:Oliko järkeä kaivaa tämä esille Eterna?????!

Talvihan tässä vielä on ja nyt sitä luntakin on. Eikä siitä näyttäisi olevan haittaakaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat